poyrazeylul sonsuzmasalim canım benim eşimde yurtdışında işe başladı almanyada yapabilirmiyiz çiftevtandaş eşim 3 yaşında oğlumda var oda çiftevatandş ben değilim akrabalarmzda hep türkiyede şuanda 37 hftalık gebeyim🙈işlri iyi giderse bizide alack yanına ama ben yapabilirmym diye düşünyrm çocucklr için okullar nasıl dilde bilmyrZ aklımda çok sorular var siz orda yaşadığnz için tr gelen biri için nasıl olur🥺
sonsuzmasalim poyrazeylul tabi zor olur senin icin sonucta her baslangic zordur canim ama yapamazsin diyecek kadar degil. aklina koyduktan sonra yapamayacagin bir sey yoktur ve burdaki okul sistemi bence türkiyeden daha iyiyi. cocuklarinda kücük oldugu icin hemen ögrenirler burda dili. 😊
mervegedik RuzgarAlininAnnesi bence ne olursa olsun eşinin yanında olabileceği bi fırsat bul bulamazsan burda doğum yap sonuçta onunda ilk çocuğu ve bu çok özel bisey aynı durumda sen düşün eşinle alakalı bi durum var ve hayallerinizden birisi ve yanında sen olmicaksin bide bu yönden düşün ve çocuk çok daha başka bisey
RuzgarAlininAnnesi mervegedik evet ilk evladımız ilk duygu ilk heyecan eşimde Çok duygusal birisi ve evladını öğrendiği günden beri kokusunu çekeceğim inşallah , evimi cennet kokmaya başlayacak süt kokacak der durur beni kararsız yapan da böyle şeyler
RuzgarAlininAnnesi Premsescik orda Doğum yaparsam Doğum parası ve ve devletin vereceği bakım parası ile eşimin vize işlerimi başlatıp onu da alacağım oraya bu süreçte 3.4 ay ayrı kalmış olacağız onun haricinde gidersem gelmem geriye eşimi de alırım
Emrhtugce RuzgarAlininAnnesi getirebiliyorsan uçakta dogum yaparsan o cocuk havada dogdugu icin bedava para odemeden hayati boyunca dunyanin her yerini gezebiliyo dogum sancin basladiginda ucaka bin 😂😂😂
RuzgarAlininAnnesi Emrhtugce hahahahah hiç güleceğim yoktu canım sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün çok haklısın 😂😂😂😂😂
poyrazeylul sonsuzmasalim anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun dil problem olur olursa ama illa türkte vardır baya orda marktlerde falan☺️komşu vs
yagmurtpl RuzgarAlininAnnesi canım eşin Doğum icin gelsin yanına kesinlikle bebeğinin geleceğini düşünmelisin ilerde aklı erince keşke beni orda dünyaya getirseydin vatandaşlığım olurdu der haklı olarak
RuzgarAlininAnnesi yagmurtpl beni korkutan da bu canım sonuçta onların dönemleri geldiğin de herşey daha ileri olucak oğlum da illa ki bana bunu soracak :(
Zhrnc RuzgarAlininAnnesi kesinlikle giderdim burada evlatlarımızın bi geleceği yok maalesef Beyin göçü veren bi ülkeyiz Mantıklı olan çifte vatandaş olup hayata 1/0 önde başlaması
RuzgarAlininAnnesi Zhrnc evet ülkemizin durumu belli rabbim beterinden korusun ama bizler bile zor geçinirken eşlerimiz bu kadar zor bir dönemlerden geçerken evlatlarımız nasıl katlansın Yurt dışları gerçekten her yönden önde ama işte kararsızlık zor bir durum canım
Zhrnc RuzgarAlininAnnesi sen düşün eşine de anlat bu yazdıklarımızı eminim oda evladının geleceğini düşünecek ve bu kısa ayrılık için mümkün olduğunca az üzülecek canım Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 😊🙏
tomurcukannesi RuzgarAlininAnnesi eşinde seninle gelebilirse bence avustralyada doğur. Çifte vatandaşlık büyük avantaj. Bende amerikada doğum yaptım. Ama eşin gelemicekse oğlunu ondan mahrum bırakma türkiyede doğur derim..
RuzgarAlininAnnesi tomurcukannesi vize çıkma süresi en az 6 ay benim ise doğumum nisanda o yüzden yanımda olamıyor canım orda Doğum yaparsam