zynepyldrm16 Kızlar ya fotoğraftan anlıyor musunuz doktor koluyla yüzünü kapatmış dedi ama eli neden ters dönmüş gibi ki 🙄 Ters açıdan mı bakıyorum acaba . Çünkü tek gözü gözüküyor koluyla yüzünü kapatmış dedi ama öyle bakınca eli ters duruyo gibi 🙄
Civciv53 zynepyldrm16 ne tersliği kız sende yap aynı hareketi çok rahat yaparsın oda yüzünü kapatmış işte 🤣 yüzünü kapatınca mecbur elin ters duruyor
Newmom1234 zynepyldrm16 takma annem bu kadar doktor kolu dediyse koludur belki küçük olduğu için böyle garip geliyordur sana benim kız detaylı ultrason dahil hiç yüzünü göstermedi bize son 2 kontroldür görüyoruz hanfendinin yüzünü onda da biri ayağı ağzında diğerinde kordonu gözünde 😂 doktor iyi bi sıkıntı yok her şey gğzel dedikten sonra ne dicen
Momellaa zynepyldrm16 onların kemikleri lastik gibi karnında iki büklüm duruyor kolunu öyle koymasına takma benim oğlum ne akrobasit hareketler yapardı hiç takma bunları kafana gayet normal
zynepyldrm16 cLearQueen yani öyle tabi ki hatta ayağı felan sandım yok dedi kolu dedi yüzünü kapatmış dedi açıdan dolayı heralde böyle çıkmış bilemedim ki 🤷🏻♀️
zynepyldrm16 Civciv53 ahaha yorumunuzu okurken bir yandan da elimi öyle yapıyordum güldüm vallahi 😂 oluyo gibi evet
zynepyldrm16 Newmom1234 34. Haftadayız bende hiç yüzünü göremedim 😂 en gördüğümüz buydu işte onda da kolu yüzünde kordonda oralardaymış asla göremedik 😂