Miniklerinannesiyim kızlar 18+4te gitmiştim doktora erkek dedi ortadaki pipisi detaylıya giricem sizce kıza dönme ihtmali varmı o kesinlikle pipi mi 😀 kızımın kıyafetlerini yarın arkadaşıma vericem korkuyorum
Sevcan62 Miniklerinannesiyim pipiye benziyo 😂 bana 12. Haftada erkek denildi 17 18 de kıza benzetti doktor detaylı ultrasonda kız olduğunu öğrendik 💕
Cimenn1223 Miniklerinannesiyim bacak arasi baya dolu canm kızın bacak arasi bom boş oluyor büyk ihtimal degişmez net belli pipisi
Miniklerinannesiyim Sevcan62 kızımın hic bacak arasını doktor göstermemişti kızın bacak arası nasıl oluyor bilmyorum o yüzdm de belki bir ihtmal diyorum bunu da doktor cinsiyeti biliyor musun dedi hayır dedim pat diye dönderdi 4 tane cizgi var fotoğrafı cekerken o 4. Cizgi ne bilmyorum 🤣
GrkmDmn Sevcan62 Ayy inşallah benim de öyle olur 🤣 çok ciddiyetsiz şekilde saaaaankiii erkek dedi ama hiç inanasım gelmiyor. Bir oğlum var kızı da tatmak isterim. Sağlıkla gelsin bebeğiniz 😍🙏🏻
Sevcan62 GrkmDmn amin cümlemizinki inşallah 🙏🏻 devlete ikili test için gitmiştim orda da ultrasonda göstermemişti herkesin gönlünden biri geçiyor işte tabi sağlıklı olsunlar da bir kız bir erkek güzel olur 😊
Miniklerinannesiyim Cimenn1223 hayırlısı olsun benim kız kardeşim yok kızımın bi kız kardeşi olsun istemiştim 🥲
Cimenn1223 Miniklerinannesiyim iki cinsiyetinde tadına bakmş oldun kuzum bende bir kızım bir oğlum isterdim 2. Kızım geliyor Allahın izniyle şuan bende seninle ayni düşüncedeyim bnm bir ablam vr iyiki de var🥰