Merhaba kızlar 9 ayı bitiripte buraya hikayemi yazacağım günlerin gelmiş olduğuna inanamıyorumm😍 en başından beri sezaryen doğum istiyordum çünkü vajinal doğumdan korkuyordum, doktorum 39+2 ye gün verdi planlı şekilde 5 Ağustosta doğumum olacakta ama oğlum dayanamadı bize 2 Ağustosta sürpriz yaptı🥰 akşam evdeyken lavaboya gittiğimde nişan geldiğini gördüm çok tedirgin oldum panikledim ardından tekrar gittiğimde de kırmızımsı bir leke geldiğini gördüm doktorumu aradım hastaneye gidip Nst çektirmemi söyledi evden apar topar valizimizi pusetimizi alıp çıkarak hastaneye gittik nst de biraz sancılarım çıktı fakat ben hissetmiyordum çatı muayenesi oldum ve ebe 3 cm açıklık olduğunu söyledi şok geçirdim😳😳 doktorum istersen bekleyelim normal doğum için dedi ama o kadar korktum ve panikledim ki istemiyorum dedim planımı değiştirmek bana iyi gelmeyecekti çünkü biliyordum, neyse acil sezaryene alındım ve 5. Dakikada oğlumun sesi duydum dünyanın en güzel sesini ve kokusunu aldım ağlamamı tabikide durduramadım🥹 oğlumu giydirip babasına götürdüler doktorumda beni 20 dk daha tutarak işlemlerimi tamamladı ve bittiiiii 🥳 odama geldiğimde herkes beni bekliyordu oğlum çoktan gelmişti 1 gece hastanede kaldım ve evimize geldik çok şükür 😍😍merak ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz cevaplarımm allahım herkese böyle güzel doğum hikayeleri nasip etsin 🌸🤲🏻🥰