Duygumsu Yaşayanlar belirtileriniz nelerdi ve nasıl geçti? Benim göğsümden az süt geliyor ve çok ağrıyor sızlıyor üst tarafında sertlik oldu dokununca bile acıyor mastitten şüphelendim
Deletedmom_110 Duygumsu mastit ateşi yapar canım benim ateşim 39 u geçmişti ve göğüslerim taş gibiydi içi süt doluydu sağdıkça rahatlamıştım seninki mastit değil
2cocuk1bebekk Duygumsu dusa gir su kaynara yakin olsun gogsune tut suyu bi tarak al yukaridan asagiya dogru tara sut kanallarin acilsin.. bide lahana iyi geliyo diye duymustum ama denemedim
cyln_hnm Duygumsu sıcak su torbası koy çok rahatlatıyor sütünü kendi kendine akıtır benim de aynı şekilde oldu bi iki kere yaptım düzeldi bide sıcak duşa gir duşta masaj yap göğsüne
Deletedmom_110 Duygumsu bilemiyorum yara olabilir mi veya uçlarında ilk zamanlar ağrı falan oluyor öyle mi
Duygumsu Deletedmom_110 meme ucunda bir sorun yok sadece göğsümün üst tarafında sertlik var sanki günlerdir emzirmemişim gibi fena ağrı yaptım. İnternetten baktım belirtileri yazınca mastit çıktı sadece ateş yok
Deletedmom_110 Duygumsu Bencede süt kanallarında sıkıntı var o zaman bir duşa gir bebek yağı veya kremle masaj yap
iremd-1798 Duygumsu benim de şişlik vardı elle sağ dediler sağmayı denedim ama çok canım yanıyordu. Bebeğimi emzire emzire o şişlik gitti rahatladım. Ebe de sık sık emzir demişti.