kardelengurler7 DenizBatus maşallah miniğe mide bulantılarınız en kısa zamanda geçer umarım benim 4. Aydan sonra geçmişti
SancarMom surprizbebe Ayy aradığım yorum 🤣 eşimle o kadar arada kaldık ki meyveyle geçiştiriyorum şuan 27+6 doymuyoruuz 🥲🥲
kardelengurler7 Aeell ilk aylar bende öyleydim sonradan düzeldi umarım geçer bir an önce ben ne icersem içeyim geçmemişti sonra bir anda iştahım açıldı
Moonfaced kardelengurler7 Ye gitsin boşver çok kiloda almamışsın zaten emzirirken hepsi gidiyo kiloların ben hamileliği çok seviyorum ilk başlarda kendimi kastım kilo alıcam diye sonra dedim bu ikinci çocuk bidaha doğurmayı düşünmüyosun ye kızım saldım gitti 14 kilo aldım 39. Haftamdayım pişman değilim 😀
kardelengurler7 Moonfaced bende başka çocuk istemiyorum ilk çocuğumuz olucak bu Allah nasip ederse hamileleğimi kendime zehir etmem istemediğim için yedim bacım valla
Dilek_04 kardelengurler7 yok kız temizlik işe yaramıyorum hamileliğimin başından beri bütün işlerimi ben yapıyorum ama vermiyorum 😂😂
Moonfaced kardelengurler7 Tek hamilelik düşünüyorsan en güzel zamanların şurda kalmış 10 11 haftan tadını çıkar istediğin gibi ye bencede
kardelengurler7 Moonfaced yiyorum artık vallane yapayım tadını çıkarıyorum sizin bebiş kaç haftalık bu arada
Cglglr Ben 23+5 haftalık hamileyim geceleri acıkıyorum ama yediğim zaman da midem çok bulanıyor o yüzden yemiyorum. Şuan 5 kilo aldım sizin kadar büyüyünce bebişim kaç kilo almış olurum kim bilir fjdjdjdjdj
kardelengurler7 Cglglr bebişler gelince kilolar gidecek eminim biz her halimizle mukemmeliz can taşıyoruz kız kolay mı
Dilek_04 kardelengurler7 işten güçten eşimizin yüzünü göremiyoruz 😄 nasıl temizlik yapsınlar. Detaylı temizliğe giriştim hafta sonu ona yaptırmayı planlıyorum bakalım.