Zumrut___ 4 gün önce doğum yaptım kızlar. Ağız sütüm falan geldi. Beyaz süt gelmeye başlamıştı ama az önce bi baktım sütüm sarı. Böyle bişey yaşayan oldu mı ? Neden acaba. Resim atabilirsem atıcam şimdi
Liliales Zumrut___ başlarda baya sarı oluyor süt hatta ben süt yerine tereyağı mı üretiyorum derdim 😂beyazlar ama yediklerine göre rengi değişebiliyor ben bi ara çok yeşillik yiyordum sütüm yeşile dönüyordu
bahocum Zumrut___ benim sütüm sütlü kahve renginde gelince benim göğsüm kanadı süte karıştı sanırım dedim o da bana bir broşür vermişti süt renklerinin olduğu. Her kadının sütünün rengi kendine has korkmayın normal sizinki de. Benimki de sonradan değişti
huysuz__ Zumrut___ yağlı sütün maşallah 🧿 bi kaç hafta böyle yoğun yağlı geliyo arada beyaz da gelir, sonraları daha beyaz olucak.. bu yağlı sütleri kaçırma bol bol emzir yarasın minnoşa😊
Sarina98 Dr unla konuş bence normalmi diye? Birde bebeğin hal ve durumuna göre süt rengi değişiyormuş. Bana oğlumda öyle dediler ama bende sütüm erken kesildiğinden(sinir stresten) emzirememiştim. Sen kendini sakin tut ve drla konuş, korkma
Zumrut___ İyi bari kızlar içim rahatladı . Bi an öyle sarı görünce noluyor dedim :)) şuan düzeldi zaten o kadar sarı değil
pamukprensesim Benim de hic bilgim yok butun yorumlari okuyana kadar tedirgin olmustum normalmis iyi sevindim. Arkadaslar ben 35 haftalik gebeyim fakat goguslerim buyumedi neden boyle anlamiyorum sut ne zaman oluyor peki buyumedigine gore
Zumrut___ pamukprensesim onu kafama takma . Benim büyüdü ama kuzenimşn gögüsleri normalde de küçük. Gebeliği boyunvada hep küçüktü büyümedi. Ama kızını 3 yıl emzirdi maşallah. Bünyeye göre değişiyor o. Gögüsüm küçük süt yok diye düşünme