Rabiagn İstediğiniz model varsa en yakın şekilde yapabilirim. sosyal medya hesap isimlerim @adenhediye olarak bulabilirsiniz. Uygun fiyatlı olarak yardımcı olmak isterim. Daha önce yaptıklarımı da paylaşabiliirm sizinle.
Rabiagn cLearQueen https://we.tl/t-uO0lOIigHX Link üzerinden bakabilirsiniz. Örnek de atabilirsiniz yardımcı olurum ☺️💖
Rabiagn cLearQueen çok güzelmiş. Küçük bir şehirde yaşıyorum bu tarz çiçek malzemeleri bulup size onaylatıp yapmam ve maliyet ne kadar tutar bilemedim. Vaktiniz varsa araştırabilirim. Geçen bu sayfaya fiyat sormuştum. 1700₺ gibi bu rakam vermişlerdi.
cLearQueen Rabiagn evet bu sayfa oyle ama instagram gidince yazamadim numarası da yok bende. Pek de zamanım yok riskli gebe oldugum için her an dogumu bekliyoruz 🥲 ama ilginize cok cok tesekkur ederim
Rabiagn cLearQueen rica ederim. Sayfanın iletişim bilgileri görsel olarak yükledim. O şekilde yardımcı olayım size ☺️ telefon numaraları mevcutmuş biosunda.
cLearQueen Rabiagn ayyy gece gece ne iyi geldin 🥰 Allah da senin işlerini boyle kolaylaştırsın inşallah
Gizem9688 Gizem9688 bu sekilde sade bi model seçtim ama istediginiz gibi yapiyorlar. 325 tl ye yaptirdim
Niloyaaaaa cLearQueen  Bende burayı buldum VPN ile instagrama girebiliyorum çok güzel modeller var her ihtimale karşı numarasını da bıraktı attığım modeli yaptırmayı düşünüyorum size de fikir olur 🥰