cLearQueen Kizlaaar instagramdan bikac yer bulmustum suan giremedigim icin alamiyorum… napcaz fikri olan var mı?? Instagramda sayfadan numara falan alan var mı?
Deletedmom_110 cLearQueen Ben de normalde Instagram‘dan alacaktım kapanınca trendyol bebek atölyem sayfasından sipariş ettim ilgileri falan güzel yeni kargoya verdiler daha elime ulaşmadı bakalım inşallah istediğim gibi yapmışlardır memnun kalırsam söylerim sende ordan alırsın 🫶🏻
cLearQueen Mervealya1992 hayirdır bacım derdin ne senin? Ve evet belki dogum yarın ben riskli gebeyim. Allah allah ya
Nurseminn Ben trendyoldan aldım, bebek atölyem satıcısından bulut modellerden çok beğendim çok sağlam geldi tavsiye ederim
Deletedmom_110 Nurseminn ayy bende o sayfadan yeni sipariş ettim memnun kalmanıza çok sevindim inşallah benimkide istediğim gibi gelir kapı süsü ve takı yastığı olarak aldım
Mervealya1992 cLearQueen yarın olsaydı coktan sıpariş vermıs olurdun 😂 merk etme cımaya acılcak dıyorlar
cLearQueen Mervealya1992 riskli gebeyim 30.haftadayim ve evet her an dogumum olabilir bunda komik bisey yok. Acılıp acılmaması umrumda degil sadece alternatif ariyorum.
Mervealya1992 cLearQueen trendyolda aynıları var ve oradan cok uygun ıntgram aynı ürünleri aşırı pahalı satıyor
Deletedmom_110 cLearQueen ya takma bu mutsuz tiplerden var burda :))geçende aynısı benim başıma geldi tek derdimiz alışverişmiş savaşta insanlar ölürken bunumu düşünüyormuşuz falan filan😂😂Boş insanlar kendi gibi boş yorum yapar mutsuzlar çünkü mutlu insan görmeyi hazmedemiyorlar o sebepten umursama 🫠🫠
kardelengurler7 cLearQueen trendyolda bak canım çok güzel kapı süsleri var bende ordan almayı düşünüyorum