Hlyabtr00 123kruvasan canım ins vardır ama kuruma cizgizisine pek güvenme. Bnde çok oldu böyle hep boşa umitlendim. Bnce erken gebelik testi al
123kruvasan Basak eşimden gizli gitsem kızıcak söylesem tek gitme diyecek bende istemiyorum negatif çıkarsa başkasının yanında üzülmeyi
BetulSahin5444 123kruvasan Ya ama çizgi görünüyordu sağlık olsun.Periyot günlüğü uygulamasını indirin adet döngüsü ve ovulasyon günleri var ovulasyon günlerinde deneyin olur Allah’ın izniyle doğal beslenmeye çalışın
[silindi] Üzülme inşallah en yakın zamanda, hayırlısıyla alırsın mutlu haberi. Ben de aynı durumdayım beklemek, sabretmek çok zor. Allah bize de yaşatsın bu mutluluğu inşallah 🥹
Ozgeyaman0101 123kruvasan bende sizin gibi kuruma çizgisi sandım arkadasıma attım oda bence bir daha yap bu kadar net olmaz kuruma çizgisi olsa bozuk gibi renkler dağılır dedi yaptım pozitif çıktı siz yinede yapın ☺
123kruvasan Ozgeyaman0101 canım adeti 3 gün geçti erken gebelik negatif ümidim kalmadı açıkçası bu aydan
Ozgeyaman0101 123kruvasan ya hayırlısı olsun herşeyde bir hayır vardır bende sizin gibi hep ümitlendim ama pozitifi görmeniz yakındır merak etmeyin 🙏
Sedoshh 123kruvasan yaaaa inşallah hamilesindir belki geç döllenmedir. Benim regli hiç şaşmaz o gün geldi ve 1 gün sürdü bu ay bakalım ne olcak.