Ask1907FB Eliyuss ayyy bende sandım bende tek olmuş ilk gebelikte hatırlamıyorum ama bunda gerçekten sinirimi bozuyor elim sürekli göbekte
Civciv53 Eliyuss deliğim yok dışa çıktı 🤣 eşim sanki sibop kapağı gibi burdan şişirmişler seni diye dalga geçiyor tuş sanıyor zaar 🤣🤣
Eliyuss cLearQueen benim arkadaşımda göbek deliği görünce ögürüyor 😅 kendi göbeğine de hep bant yapıştırır😅😅
Civciv53 cLearQueen ah bacım benimde vardı şuan dışarda asla dokunamazdım şuan içi dışına çıkmış durumda 🤣 36+3den selam 🤪
Izel121121 cLearQueen benim de vardı asla elleyemem bakamam bile. Ama benim de çıktı maalesef. Bazen icim bi fena oluyo
cLearQueen Eliyuss bant bile yapistiramam bakamam bile dokunamam asla karsimda biri dokunsun elimin tersiyle cakarım
cLearQueen Civciv53 🤣🤣 ayy benim de deligim sanki kayboldu nokta kadar kaldı 29 haftadayım 😃 cıksa da dokunamam gerçi 🤣 garip 😃
Ozgednc Civciv53 bu haftalara gelebilmene çok sevindim aklımda kalan sayılı kisilerdensin az kalmış hadi hayırlısı 🤗
Civciv53 cLearQueen ah canım bende öyle diyordum ama dışarı çıkınca çok komik oldu 🤣 karnımı okşuyorum pıt pıt elime takılıyor yumuşacık birde 🤣🤣 tesettürlüyüm ne kdar bol giysemde o fıt diye gözüküyor 🤪🤣
Suey Kızlar benimde göbek deliğim dışarı çıktı ilk gebeligimde böyle değildi daha 29. Haftadayim çirkin duruyor birtek bende sanıyorum rahatladım ama göbek deliğimin tam üstünde para büyüklüğünde bir şişlik var çok yumuşak nedir sizce
Eliyuss Suey fıtık olabilir . Doktorunuza danışın diyeceğim ama oda görmüş olmalı kontrollerde söylemedi mi