Aylaa123 0115012001 oğlumun adını alaz koyucam kendi adımda a harfiyle başlıyor zaten kendisinden A harfli plaka altın kolye istedim
Barlas_mom 0115012001 Dyson ve Roborock robot aldık doğumdan sonra da 1 tane burna bilezik alacak. Bunu bebek sahibi olacaz diye değilde bebekle daha az yorulalım diye aldı 🤣 bilezikte bir nevi yatırım. Adı doğum hediyesi işte
Minik1tirtil Aylaa123 ayla hanımcım merhaba lütfen yanlış anlamayın ama alaz konuşamayan dili dönmeyen demek bilginiz var mı acaba
Minik1tirtil Aylaa123 ayla hanımcım merhaba lütfen yanlış anlamayın ama alaz konuşamayan dili dönmeyen demek bilginiz var mı acaba
Kontes001 immmzaben kendisinin düşünmesi gerek ama ne alacağını bilmiyorsak istediğiniz bişeyi söyleyin alsın riske atmayın 😀
Aylaa123 Minik1tirtil alazın birden fazla anlamı var ne isim koyduğumu ben gayet iyi biliyorum merak etmeyin
Minik1tirtil Aylaa123 kötü bişey dediğimi düşünmüyorum nazikçe söylemek istedim sadece terslemenize gerek yok
Aylaa123 Minik1tirtil terslemedim zaten anlamını biliyorum dinende herhangi bir sakıncası yok iyi araştırdım