Meri_487 Merhaba mükemmel annelerim. Nasılsınız? Malum yaz geldi kuşluklar hazırlanıyor. Sizce dondurucu alırken hangisini almalıyız. Ben dikey sipariş ettim ama yatay daha iyi diyenler war. Bilemedim. Değiştirme şansım warken fikrinizi almak istiyorum 🌸
minnosbirkiz Meri_487 bence dikey daha iyi, mümkünse 8-10 çekmeceli felan alın ☺️ çok düzenli güzel oluyor, yatay olanlar çok hantal, önemli olan içlerinin litresi
Eda1254 Meri_487 yatak kullanan çok kişi var annemde yatay almıştı hep alan olarak hemde kullanış olarak iyi
merimiri Meri_487 ikisi de mevcut kayınvalidenin yatay benim ki dikey çok yer kaplıyor yatay olanı düşünmeyin derim dikey çok mantıklı 👍
E_Duha Meri_487 dikey kullanımı çok daha rahat yatay temzliğimden tut içinde bişey bile aramak düzenli olsa bile zor yani
Pembesarelle2 Meri_487 Kesinlikle dikey çekmeceli benim 7 çekmeceli + 2 çekmece buzdolabın var gayet yetiyor sandık tipi pişmanlık bence kayınvalidem de var herşey üst üstte alttan birşey alsan üstte kalanları çıkarman gerekiyor ve derin olduğu için temizliği çok zor
Zeyyno_ Meri_487 Asla yatay sandık tipi alma hiç kullanışlı değil bende alcam bu ay 7cekmeceli dikey alcam
hayalim35 Meri_487 bnmki sandık tipi ve çok şey giriyor eltim dikey olanı aldı çoğu zaman yetmiyor ona eşyaları dışarda kalıyor tabiki eve bağlı kaç kişi olduğunuza falan
Femay Meri_487 dikey diyorum yatay hep karmakarışık oluyor dikey ne aradığını bulmak için daha kullanışlı
Hiratuba Meri_487 7 çekmeceli dikey kullanıyorum. Dikey olanlar düzenli duruyor . Yatayları devamlı düzenlemek gerekiyor
cLearQueen Benim kv dikey aldı. Gecen gün kurban eti istedim cikarayım derken cekmeceye yapismis etler kirılmış.
blackberry118 Meri_487 kaynanamda yatak var sandık gibi dipte ne var görünmüyor. Çekmeceli daha kullanışlı nereye ne koydun bilirsin
nur-can621 Meri_487 dikey kullanıyorum daha rahat ve fazla kaplamıyor 8 çekmeceli her birine bişey koyuyorum karışıklık olmuyor ve düzenli örneğin taze fasulye bir çekmecede patlıcan başka çekmecede
Ask1907FB Meri_487 yatay olanlar memnun deil genelde bişey alacagımız zaman çok karışık diyor ben dikey almiştm ve gayette memnunum