Hsnsarem-94 İncir ve havuç kürü ve folik asit kullanıyorum kizlar onreceginiz başka bişey var mı bu ay gebelik çok istiyorum . Hamile.kalmamai kolaylaştıracak bişey var mı fikirlerinizi paylaşır mısınız nolur
1anonim Hsnsarem-94 yani kolaylaştırır mı bilmiyorum ama soğan kürü deneyen ve maydanoz süt buharına oturanlar hamile kaldığını söylüyor
kumsal__ Hsnsarem-94 soğan kürü kiste çevirmişti acillik olmuştum maydonoz süt buharida denedim sadece adet sancimi azalttı havuç incir vb de denedim sonuç alamadım ben kimbilir gebeligimize ne vesile olcak ..
Miumiu05 Hsnsarem-94 klomen ilaç kullandım aynı ay hamile kaldım adetin 4. Günü başlıyosun sabah akşam içiyosun bitene kadar gün aşırıda ilişki
1anonim Hsnsarem-94 süt ve maydanozu kaynatıp o sıcak buharına oturuyorsun dikkat et yakma kendini afedersin sonra ilişkiye giriyorsun yada istersen 1 hafta hiç ilişkiye girmeden otur akşamları buhara bittikten sonra denersin
Miumiu05 Hsnsarem-94 adetinin 4. Günü başlaman gerekiyo amaç yumurtaların daha çok büyüyüp çatlaması sayısının artması böylelikle gebelik şansıda yükseliyor 4. Günü başlıyosun sabah akşam içiyosun 5 gün ilacı yumurtlama dönemine denk gelmesi için o şekilde kullanılıyor
Zeyno_01 Hsnsarem-94 adetin 3cu günü başla canım taze taze sabah akşam iç bakalım yumurtlama gününe kadar bana öyle dediler uyguladım bu ay
Oksuruksurubu Hsnsarem-94 testere dişli aspan pencesi çayına çivan perçemi karıştırıp için 15 gün . Gün aşırı ilişki bide hayıt tohumu deneyebilirsiniz