Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Yiyecek içerir
Bucuruk85
Kızlar 25 haftalığım dışarda satılan hazır etsiz çiğköfteler zararlımı içinde et bulyon var diye duymuştum doğrumu bilmiyorum eşim evde yapıyor ama o lezzet bi başka
Candaan
Bucuruk85
valla canim bende arada etsiz olanından yiyorum canim çekiyor
Nerm7n
Bucuruk85
Arada yemekte bir sakınca olmaz canım...
Sibeltolga
Bucuruk85
bn yedim az önce miğde ağrısından duramıyorum şuan
Sananeki
Bucuruk85
komageneden al canım ceviz badem faln var içine vitamin açısından bide bulyon yok
Mehtapp06
Bucuruk85
yemeyin bence bu dönem midelerimiz hassas zaten. İnternette farklı tarifler var onları deneyin ama bence hazırdan kaçının.
Merveee1
Bucuruk85
yok canım etsiz yenir de buluon da girmez ilk kez senden duydum 😁😁😁
sonsuzmasalim
Bucuruk85
bende cuma günü yemistim ama acisiz olanindan almistim fazla dokunmasin diye ve hic bir sey olmadi😊
Hulya57
Bucuruk85
walla bende yiyorum hep dürüm şeklinde tadı bi başka oluyo ewde yaptgmzdan pek tad alamıyorum daha dün yedim her hafta yiyorum 🙈😂 acilı nar ekşisi bol bir şekilde
SevgibiR
Sibeltolga
iyy bana da oluyo ya bazen ishal yapıyor ne varsa içinde onların bayat herhalde
Teonam
Sibeltolga
bu kadar olur bende bir saat önce iki dürüm yedim şu an aşırı rahatsız oldu midem 🤦🏼♀️
Subatannesi
Az önce 1 porsiyon yedim. Hep yiyorum sadece aşırı susatıyor başka zararını görmedim
Sibeltolga
SevgibiR
kıvranıyorum şuan öldüm öldüm
Candaan
SevgibiR
canim bayat olduğu için değil çiğ köfte ishal yapıyor zaten bağırsakları caliştırıyor
Merveee1
Sibeltolga
nereden aldınız
SevgibiR
Sibeltolga
yarın geçer cnm geçmiş olsun
Sibeltolga
Merveee1
aziz usta dan 😏
Sibeltolga
SevgibiR
tesekkür ederm inş
Dryya
Ayda yılda bir yersen zararı olmaz diye düşünüyorum ama cok mide yanması yapıyor bana o yüzden uzak duruyorum bi çok yemekten
Bucuruk85
Hulya57
offffff
Merveee1
Sibeltolga
Mersin deki mi
Sibeltolga
Merveee1
yok istanbul
Sonraki Sayfa »