Merveeel Bat 9 Ağustos bugün dayanamayıp test yaptım predictoru denedim negatif çıktı sonradan pozitife dönme şansı var mı yaşayan var mı
nisaaa5400 Merveeel canım benim ilk hamileliğimde öyle oldu adetten önce hep test yaptım kan verdim negatif çıktı sonra adetten sonra bir baktım bida yaptım çift çizgi çıkmıştı )şuan hamile değilim 2 kere kürtaj oldum)
Ebru0107 Merveeel benimde 1 gün gecikti ama negatif çıktı hatta reglime 1 hafta kala şüphelenip kan verdim yine negatifti 5. Gün pozitif çıktı testimde şimdi 25 haftalığız inşallah hayırlı haberler alırsınız
Umay_selma Merveeel 5 haftalık hamileliğim kan testinde çıkmadı 😀 10 Aralık’ta verilen kanda negatif 21 Aralık’ta verdiğim kanda pozitif 6 haftalık gözüktü
Merveeel Booksandcats yumurtlama geç Olmadı bende 25 temmuz 26 temmuzda sa çatlama oldu olmuş olsa çıkmaz mıydı benim testte
Merveeel Ebru0107 bende biraz erken baktım galiba gecikmeyi bekleyip tekrardan deniycem inşallah pozitif olur
nuurmiss bende 4-5 gün kala test yaptığımda negatif gelmişti en son yok herhalde dedim şu 6 gün öncesine kadar gösterenden yapmıştım sonra regl gecikince 2 gün öyle tekrar ilk idrarla yaptım pozitifti umarım sizde pozitifi görürsünüz🌸🫶🏻
Selma2412- Merveeel evet canım benim adetime 3 gün kala net negatif görmüştüm aynı testle adetim geçtikten sonra yaptım 1542 betayla öğrenmiştim gönlünce olsun hersey 🌸
Merveeel Selma2412- inşallah bende de öyle olur bel ağrılarım olunca acaba mı dedim normalde belim değil sadece kasıklarım ağrır
Selma2412- Merveeel benim adet olacakmış gibi ağrılarım vardı canım güzel haberler alırsın inşaAllah 🤲🏻☺️