Leylaaa_46 Deletedmom_116 genelde erkekler öyle oluyor nedense 😂 ayağım siser uzatırım kendininse ayakları siser
Umutmirzainci Leylaaa_46 aksine eşim hamile oldum olalı cinsel anlamda mesafeli ama merhameti 300e katlandı ☺️🫶
Leylaaa_46 denizleo09 ahahahah 😂😂😂 bazılarında istek çok artıyormuş . Bende tam tersi oldu birde havalar sıcak 😂 az kalmıştır umarım doğuma
denizleo09 Leylaaa_46 doğum Ekim sonunda ama benim eşim hic düzelecek gibi görünmüyor ikinci çocuk psikolojisini bozdu galiba 😂 Herkesin birbirinden farklı oluyormuş di mi ilk trimesterda adamı görmek bile istemiyordum nolduysa zaman geçtikçe oldu 😂
Leylaaa_46 denizleo09 bizim de 2.ci 🤭 Doğumdan sonra eşim bir ne oldu diyecek gibi geliyor bir kendine o zaman gelecek gibi 😂 Bizim de ekim sonu bakalım son günler nasıl olacak 😂
Ogm Bizim en başından beri düzenli ilişkimiz oldu, tabi en başlarda triplere girdi falan güzelce izah ettim doktorumuz da problem olmadığını söyleyince sorun ortadan kalktı. hala da devam ediyor 39+6 😂
denizleo09 Leylaaa_46 erkekler daha perişan desene 😂 Sağlıkla kavuşalım inşallah bebislerimize 🫶🏻 bence yılın en güzel ayları, kışı evde geçirir Allah kısmet ederse seneye yaza da biraz büyütmüş oluruz
Ogm Leylaaa_46 çarşamba doğuma alacak doktorum ♥️ sonra zaten 3 ay iptalim ancak kendime gelirim diye keyfini sürüyoruz şu an hahahh😂
Prensesannesibir 15 gün oldu doğum yapalı kırkımın çıkmasına gün sayıyor adam 😂 ama daha çoook bekleyecek haberi yok
Melis_kykk Leylaaa_46 benim eşim bana hep düşkündü. Hamileligimi biz cok erken ogrendik Şuan 36 haftanin icindeyim ogrendigimiz gunden beri elini surmedi bana hep ilgili hep istekli hep arzulu ama bebegimden daha onemli degil cinsellik dedi bendede zaten hep isteksizlik oldu😅🙏
Leylaaa_46 Melis_kykk doktor riskli demediyse arada bir olabilir soğukluk girmesinden korkuyorum ben.
Betul_ela0 Leylaaa_46 Aslında başlarda iyiydik ama karnım bi anda pörtleyince yaptığımız tek pozisyon doggy ki artık onuda istemiyor ben zorluyorum adamı gel diye varmı böyle bişey ben anlamadım yahu 😬🫣artık diyor cinselliği bitirelim istemiyorum diyor başım ağrıyor belim ağrıyor diyor kaçıyor benden adam banada nolduysa anlamadım bi çoşkuluyum 😆
Mlsaa99 Leylaaa_46 ay bir benimki mi boyle diyordum bende hamile kaldigimdan beri daha istekli surekli cinsellik agizinda adamin artik gobegimde cikti baya hic guzel olmuyor hic birsey🤣🤣
Leylaaa_46 Mlsaa99 evet ya göbek çıkınca rahat olmuyor cidden . Hamilelikte daha çekici geliyoruz galiba 🤭🤭
Mervealya1992 eozlem o şeyden dolayı bnm eşimde son aylarda bebege bısy olur dıyordu hahahahhaa ilk bebegımde