Filiz3535 merhabaaaaa 16 günlük taze anneyim sezeryan anasıyım , deli gbi normal doğum isteyip çatı muayaenesi sonrası normalden maalesef vazgectim canım çok yandı çünkü,
Doğuma gelelim spinal sezryan oldum ameliyatdan deli gbi korkuyodum ki ameliyata miss gbi girdim miss gbi çıktım ameliyatta korkulcak hiç bişi yokkk canlı canlı girdim çıktım ama sonrası biraz sıkıntı o dikiş yerlerinin ve karın acısı bambaşkaa ama benim canımda çok tatlı ayrıca ben hırs yaptım ilk gece ayaklanıcam dedim çünkü eşim ve ben olucaktık annem geldi gitti çok durmadı oyüzden ayaklanmam gerektiğini biliyordum ameliyatı 11de oldum gece sabaha karsıda 6 da yürü dediler desteksiz kalkamıyosun aslaa eşimle hemşire kaldırdılar ikisinn koluna girdim ve yürğdüm iyydi bi kaç saat sonra yine yürümek istedim yani kısaca ilk bi hafta içinde çok çabuk iyikeştim yüce mevlam güç kuvvet veriyo istedikten sonra olur ayrıca ilk gece yürücem ben diyince hemşireler çok şaşırdılar süpersin dediler kimse yürümek istemiyor dediler , ama cesaretim az bile olsaydı normal doğum yapmak isterdim içimde ukte kaldı 😒