Mavi-yt 12 haftadan sonra doktorum bana ocean mummy önerdi 16 haftadayim yeni kullanmaya başlayacağım kullanan var mı ya da bu haftalarda hangi vitaminleri kullanıyorsunuz
Gamzee35 Mavi-yt Canım ben ilk bebeğimde kullandım ferrum fort kan ilacı birde ocean mummy şuan 11 haftalığım cuma randevum var muhtemelen yine aynılarını yazacaktır doktorum çok ilaca gerek yok emin olabilirsin sebze balık vs tüket bol bol🌸
Nazgrr Mavi-yt 18+6 yım 12 haftadan beri devit ve ocean mummy kullanıyorum ek olarak demir ilacı eklendi
Mavi-yt Bana da 12. Haftamdan sonra hem demir ilacı gyno ferro sanol hem de bunu yazdı fazla olur diye kullanmadım ocean mummyi
Kbrgk Ben 8*4 regenesiz max ve ocean mummy kullandım regenesis bitince ocean aldım memnun kaldım ikisindende
Nazgrr Mavi-yt Ferrum Hausmann kullanıyorum kabızlık yapmadı ama normalde de hiç kabızlık yaşayan biri değilim
elif475475 Mavi-yt hayır henüz erken dedi bana onun için bu takviyenin içinde sanki demir de vardı tam hatırlamıyorum içeriğini aman
1bebe1meow Mavi-yt Ben öğrendiğim andan itibaren Folik (vifolik) Kan (ferrum) D3 Magnezyum Omg (enna mom) Bunları kullanıyorum
Hync1 Gebelik öncesi Elenatal 1 Ocean omega 3kullanıyordum Şu an doktor önerisiyle D clefor ( d vitamini ) Gyneferon ( demir ) Elenatal 2 Ocean omega 3