GE-20 Kızlar nasıl geçiyor günleriniz 🙂 var mı zorluk yaşayan. Evde kapandım sıcaktan artık çok sıkıldım
Sedagoktugg54 GE-20 29 haftalık oldum aşırı bel ağrısı çekiyorum erken doğum riskim var sıcak değilde bel ağrısı mahvetti beni 😞
Razismom GE-20 son 66.. Fena değilim sanki 😂 sabah kalkıyorum bakıyorum, evet diyorum tekme atıyor güneşim.. bir kahve içiyorum modumu yakalıyorum 😂😂😂oğluşumu sabırsızlıkla bekliyorum 🩵🧿👣
Hasret3449 GE-20 190 günümüz var 🫣😄yolun başındayız inşallah bizde o sayıları görürüz❤️sağlıkla gelsinler bebişlerimiz inşallah
1Ali Son 66 bizimde, son kontrolde bebeğiniz kaç gr çıktı çok aklıma takıldı. 4gün önce tam 30haftalıkken gittik 1600gr geldi normal mi acaba
GE-20 1Ali ben en son iki hadta çnce gittim yani 28. Haftalıktı 1420 grmdı doktorunuz yorum yapmadı mı
E_E1996 1Ali bende son 69 bugün kontrole gittim 30+1 1457 gram filan dedi benimde kafama takildi sağlıklı olsunlar da yinede diğer çocuğuma hamileyken kilomuz daha iyi gidiyor du maşallah neler yesek acaba vaktimiz az kalmış 26 haftalıkken 1000 gramdi yani 4 haftada sadece 400 gram mi almış
1Ali GE-20 kilosu hakkında herhangi bir şey söylemedi o ara ilaçlar hakkında konuşuyorduk malum devlet hastanesi muayene süresinin her anını değerlendirmek için ultrason anında aklımdakileri soruyorum o yüzden arada kayanadı gibi bir şey oldu
Dilek0638 1Ali bugün 28+3 olduk 1400 gr çok iyi dedi doktorum kafanıza çok takmayın ben kilo verdikçe bebek alıyor 😊
tamamdanolmuss Razismom biz de son 66 🥹 günlerin nasıl geçtiğini anlayamıyorum çok hızlı geçiyor sanki ama bir yandan da geçmiyor gibi 🥹 ekim ayı gelsin ve bebeğime sağlıkla kavuşayım artık istiyorum 🥰 tekmeleri hissedince 🦋🤗🤗🤭🤭🥰😍 şöyle oluyorum
Razismom tamamdanolmuss doğum şekli belli oldu mu.. Sezeryen olursa Eylül sonu gibi doğum yapabiliriz 😂hazırlıklı olmak lazım🤗
tamamdanolmuss Razismom ay hayır en son 28.haftamda gittim doğumla ilgili bir şey demedi. Diğer randevumda 25ine ama o kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum 🥹 hastane çantasını hazırlamaya başladım kıyafetleri yıkıyacağım 🥹
Dilek0638 GE-20 sıcaklar yoruyor 28 haftalık olduk balkonda oturamıyorum güneş çarpıyor burnum kanıyor nefes alamıyorum resmen