Cansu_hpdmr1 Bugün hcg yaptırdım sonuç değerim 631 çıktı sanırım 3 haftalık hamileyim e nabızda düşük gözüküyor hamileliğimin erken dönemindeyim erken oldugu için mi acaba bilen var mı
Mervealya1992 Cansu_hpdmr1 niye dusuk gostersın kız ben 18 ile ogrendım :)) o onemlı degl 2 gun sonra tekrar ver 2 katımı bak
Deletedmom_116 Cansu_hpdmr1 85 Perşembe günü verdik sonrası vermedim henüz Dr gidicem cuma günü . düşük vs değil Benimki 5+2 falan olması lazım Adete göre ama geç döllenme diye tahmin ediyorum
emirtimr1 Cansu_hpdmr1 hemen hemen yarın itibariyle 4 haftalık olucaksın askım iyi bir betayla öğrenmişsin çarşamba günü hangi saate verdiysen aynı saate aynı yerde tekrar kan ver iki katı artışına bakmanı tavsiye ederim 🥰
fairytale_ Cansu_hpdmr1 yukseldigi icin kirmiziyla gosterilmis canim benimde kirmiziyla gosterilmisti
Cansu_hpdmr1 emirtimr1 sağlık ocağında ki doktor iki hafta sonra kadın doğuma git dedi kese oluşsun falan dedi şuan gidersen zaten dedi randevu verecek dedi biraz daha bekle falan dedi ilk hamileliğim bilmediğim çok şey var öğrenmeye çalışıyorum bende :)
emirtimr1 Cansu_hpdmr1 ahaha evet hemen doktora gitme askım şöyle bi agustosun 19 dan sonra gir ki hem kese hem bebeşi gör yada kalp atışını duy🥰 bende 6+1 günlükken kalp atışını duymuştum ama sen yinede kan vermeyi unutma iki gün sonra
Deletedmom_116 Cansu_hpdmr1 Dinleme git Lütfen . Biraz merak edersin o güne kadar ama Olası bir tehlike durumunda bilgin takibin olur en azından . Bsover sen sağlık ocağını onlar çok bilmişler . Bizimkilerde her sene doguruyonuz vs der 😂tabi bana diyemedi terslerim diye djddn
Cansu_hpdmr1 emirtimr1 Gel demedi ama buradaki yorumları falan okudum az önce gitmem gerekiyor sanırım evet
emirtimr1 Cansu_hpdmr1 askım iki gün sınra gidip kan ver dememin nedeni beta değerinin iki katına çıkıp çıkmadığına bakmak için o yüzden doktora gitmek için bence 19 agustostan sonrasına randevu alsam daha iyi olur
Mervealya1992 Cansu_hpdmr1 git ama uzulceksen gitme kafana takan bırıysen gitme cunku kese gozukmuxem sadece öyle ultasona bakıcak doktor sonra daha kesen yok dıcek:) dedğim gibi takıntılıysan gitme
Deletedmom_116 Cansu_hpdmr1 bazen mi bence çoğu zaman istiyolar Bakacak onlar sanki aydı yılda bı asi vuruyolar o kadar skkdj