2163642 Şuan nst deyim hemşire gelip yönümü çevirdi çünkü çok fazla yüksek çıkıyor kalp atışı ve 2 defa 70 lere kadar çıkan sancı oldu. Bunu yaşayan varmı acil yazarmısınız
Ketii 2163642 benim 35. haftada sancılarım 120 lere kadr çıkıyordu . Doktor serumlarla düşürmeye çalıştı. Düşmeyince yatışımı yapıp serumlara devam etti. Sabahında sancılarım azalmıştı biraz . Şimdi 37. haftadayım nst de sncılarım çıksa da hissetmiyorum
2163642 Ketii Doktor sancılarımı gördü ve eğer dayanamıyosan hastaneye yönlendiricem dedi. Hastanede doğumu yönlendiricek dedi galiba suni sancıdan bahsediyor Almanyada yaşıyorum bu arada. Bende eve gitmek istedim. Acaba bir sıkıntı olur mu
Caglacolak5237 2163642 bebeğin kalp atışı hızlı neden riske atıyorsunuz ki. Sadece sancınız olsa evde bekleyebilirsiniz derdim ama bebek belli ki strese girmiş. Bence acilen doktor görüşü almanız gerekiyor
2163642 Caglacolak5237 sordum bebek açısından bir sıkıntı var mı evde beklersem dedim. Hayır olmaz normal dedi çok hareketli olduğu için kalp atışı hızlı çıkmış ultrasondada detaylı bir şekilde baktı hiç bır sıkıntı yok dedi. Eğer sen dayanamıyorsan gidebilirsin dedi ama ben suni sancı almak istemiyorum
Caglacolak5237 2163642 ilk doğumum normaldi ve normal doğum riskleri çok olan bir doğum şekli. İkinciye sezaryen istiyorum o yüzden ve kesinlikle doğumun riske atılmaması gerektiğini düşünüyorum
2163642 Caglacolak5237 inşAllah güzel ve kolay bir doğumunuz olur. Çoğu kişi sancı çıktı ama hissetmiyorum diyip evde sancılarını bekliyor annemlerde suni sancının kötü olduğunı beklemem gerektiğini söyleyince bende bekliyorum işte. Ya açıkçası hiç ağrım yok sadece kasılmalarım oluyor.