gktgmom Kızlar lohusa tacı ve terliği yaptırdınız mı yada yaptırmayı düşünüyor musunuz ben bugün yaptırdım ve çok beğendim siz nasıl yaptırdınız hadi bu postun altında paylaşalım 🥰
Hulo2105 gktgmom çok şık çok güzel ben inci taç aldım terlikte seninkinin sadece üstünde beyaz çiçekleri olanını aldım dümdüz yani trendyoldan almıştım🌼
Nazgrr gktgmom sağlıkla kullanın inşallah ❤️ Ay benim hiç hevesim yok böyle şeylere doğsun istiyorum sadece 😀 Bu heyecan istek gelir inşallah bana da
Deletedmom_110 gktgmom Buda benimki henüz gelmedi birkaç güne gelecek🌸 Seninkide çok güzel canım güle güle kullan 🫶🏻
gktgmom Hulo2105 güle güle kullanın inşallah sağlıkla gelsin bebişler bende ilk önce yaptırsam mı yaptırmasam mı kararsız kalmıştım ama heves edip yaptırdım 🙏🏻
gktgmom Nazgrr amin inşallah 🙏🏻 ya bende heves ettim çok kararsızdım ama yaptırdım 😅 siz kaç haftalık oldunuz
gktgmom Deletedmom_110 seninde çok güzelmiş canım sağlıkla gelsin minik güle güle kullan inşallah 🥰🙏🏻
Essidiey gktgmom Çok güzeller 😍 Ben de düşünüyorum ama henüz modele karar vermedim. Taç küpeli mi olsun küpesiz mi ona karar vermeye çalışıyorum 🤗 27 haftalığız, daha vaktim var, o yüzden acele etmemeye çalışıyorum 😅
gktgmom Essidiey daha erken sizin için acele etmeyin derim bende bazı şeyleri çok erkenden alıp acele ettim şimdi olsa başka alırdım diyorum tam olarak araştırmadan almamak lazım bence ☺️
gktgmom Momybaby instagramda ipekmasaliflorall hesabından yaptırdım istediğiniz şekilde yapıyorlar ☺️