sweetmom1_ Ysmnpmk bugün özele gittim içim rahat etmedi gelişimini iyi bldum gittğiniz doktor yanlış yönlendirmiş dedi bende üzüldüm okdr yani
Ysmnpmk sweetmom1_ kesinlikle yanlış bilgilendirmis canım zaten seninkinden 1 hafta büyük olmasına rağmen kızım 447 gramdi ve doktorum gayet iyi gelişimi kilosu dedi. Hiç korkma yani gayet güzel gidiyor gelişimi
sweetmom1_ Ecem16600 ama 3 gün gerideyse iyi değilmi kilosu boyu falan. Bugün özele gttim içime snmeyince çok şkür gayet iyi dedi 🌸
sweetmom1_ skulentizm evet canım normalmişte doktor yanlış yönlendrrdi bni onun yznden morl bzklğu yaşadım
sweetmom1_ Rukiyeates63 canım o devlet hastanesnde bakmıştı öyle dedi bugğn özele gittim önde bile dedi ay nebçim doktorlar var ya hemen moral bzkluğu yaşatıolar
sweetmom1_ biranne__ bunak dyeyim o doktora ben😂😂 bidaha devlete gtmicek kız bu ikinci oldu moralimi bozdu eve geldim onn yüznden
biranne__ sweetmom1_ kötü devlet doktoruna denk gelmişsin canısı bende devlete gidiyorum da gayet memnunum neyseki
Annelik_yolunda sweetmom1_ benim bebeğim 33 haftalık 1600 kilo. aniden kilo alabiliyormuş . haftalık 500 gram bile aldiği zamanlar varmuş
Feniks 21+3 de gittim bende boy 29 cm kilosu 420 gramdı ve her şey yolunda demişti normal seninki de sıkma canını
Annelik_yolunda Betulka merhaba doğum haftasındayım aniden gelebilir ama daha tık yok bebeğimde ve 4 kiloya doğru yaklaşiyor:/
Happy-melek1997 sweetmom1_ doktor daha ne istiyormuş acaba benim o haftada 24 cm 375 gr dı doktorum. Gayet güzel demişti sıkma canını tabi sen gene olabildiğince sağlıklı beslenmeye çalış ama bence gayet güzel yani
Betulka Annelik_yolunda maşallah çok sevindim umut oldu bana da , sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah