zgeDenizKaramanAtmaca merhaba kızlar, çarşamba gün 5+3 oalcağım. ilk defa da dr muayenesine gideceğim sizce kese görünür mü biraz kiloluyum. alttan mı muayene eder?
Mervevebebegi15 Merhaba bota hcg değerinize hiç baktırdınız mı 5000 6000 lerde görünüyor bildiğim kadarıyla 🌸
zgeDenizKaramanAtmaca Mervevebebegi15 geçen hfta çarşamba 1459 du çarşmba gününe kadar 5800 leri geçmesi gerekiyor. o halde görünür mü ki? kiloluyum da alttan bakılmasını istemiyorum karnımdan görüünür mü ki
Mervevebebegi15 zgeDenizKaramanAtmaca bende 5 haftalık gebeyim canım bugün gördük keseyi çok şükür ultrasonda ama erken ya vajinal ultrasondan da bakabilir
Meral0147 zgeDenizKaramanAtmaca gidersende gözükmese de eğer doktor alttan bakacam derse ben bakılmasını istemiyorum de beklemek istiyorum de
zgeDenizKaramanAtmaca Mervevebebegi15 karından mı gördü canım senin keseyi hayırlı olsun :) ya alttan bakınca sıkıntı olur mu ilk gebeliğimde alttan bakıldıktan bir kaç gün sonra kanamam başlamıştı düşük riski ile devam etmiştim hep. ilk bebeğimi kacıncı hafta da gördük hatırlamıyorum da..
Mervevebebegi15 zgeDenizKaramanAtmaca yok canım benimde alttan baktı doktorum Profösör düşüğünün onunla ilgisi yoktır 5+2 de alttan baktı göremedi 5+6 da yukardan karından gördü
Masal7778 Merhaba benim ilk gebeligim geç döllenmeydi onda 5+6 da görmüştüm bunda tam 5+2 de gördüm geç döllenme değilse görünür