Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Park beşik mi ahşap beşik mi? Tecrübe ve fikir..🤔
Zeynepasln
Kullananlar ve ya araştıranlar artıları ve eksileri neler sizce?
Tuba-Sahra
Zeynepasln
park yatak bence çünkü çocuk büyüdüğünde katla kaldır benim besik ben iki oğlumda kullandım görümcem kullandı şuan kızimda kullanıyor
bulutunannesi33
On sene once babay2go marka park yatak aldım ıkı cocuk buyuttu kaldırdım ucuncu yatcak ınsalah okdr saglım dusme ayaga kalktı sarktı derdı yok asla kendı gırsın cıksın bır sure sınra altını acarsın azck buyuk ve agırdır yatak odası ıcın ıdealdır uzun surelı kullanır uc sene kadar otrma odana vs de anakucagı yada kucuk sallanan bır besık alabılırsın ben bu bebıs ıcın mınık bır besık aldm uygun fıyatlı mesela
Purple
bulutunannesi33
bnde oturma odasina koyacm park besik agir mi
bulutunannesi33
Purple
yanı smdı cıknlar bıraz daha hafıf ama ck yer kaplar park yatak onun yerıne anakucagı alabılırsın otrma odasına
AnlatmayaGerekYok
Purple
ben daha yeni aldım yanlardan çok kolay kapanabiliyor kocaman yatak bebek arabasından daha küçük oluyor zaten tekerlekli evin içinde sürüklenebilir hiç ağır değil çadır gibi
Oglusumubekliyorumsss
En guzeli park besik bnde aldim ebebekten ustunde alt degistirme ve sallanan ufak yatagi var ahsap olan cok gereksiz sus icin bebkler yatmio 6 ay kullaniyor sonra kenar susu
Zeynepasln
Çok sağolun hanımlar. ☺️
Zeynepasln
Daha 4 buçuk ay var o zamana kadar kırk kere fikir değiltirecem sanırım ☺️