S1249 37 haftalık hamileyim pozitif çıkmış normal doğum istiyodum doktorum tekrar kan istedi emin olmak için. Sormayı unuttum tekrar pozitif çıkarsa doğumu etkiler mi daha önce böyle bi hastalığım yoktu neyden oldu onu da bilmiyorum
Brc7 S1249 gebeliğin başında negatif miydiniz? Yani hamilelik esnasında mı bulaşmış? Başka bir laboratuvarda tekrar yaptırın bence.
S1249 nur-can621 doğumu etkiledi mi internetten baktım sezeryan olması gerek felan yzıyor ama bi de ben aşısını yaptırmadım doktorda bişey demedi
nur-can621 S1249 hayır bişey olmadı bende normal oldu sarılık yüksek çıkınca anne karnında bebeğe de bulaşıyor sadece doğduktan Aşı ve anne sütüyle geçiyor
Fundabg nur-can621 anne karnında değil vajinal doğum esnasında bulaşıyormuş. Kendi ailemden biliyorum. Hepatit b taşıyıcısıyım. Annem beni normal doğurmuş bende pozitif . Kardeşim sezaryen doğdu onda negatif. Doktorum da onayladı bu durumu
Leo1234 Anti hbs pozitif demek hepatit b aşınız var ve korunuyorsunuz demektir. Korkulacak bir durum yok demek. Ama HBS AG pozitif ise o sıkıntı