Melodimm eylemm09 Benim doğum ani oldu.Bir fenomen kontrol diye gidip sezeryan olmuştu.Bende garipsemisdim aynısı başıma geldi🥲Eşim annem ben gittik kontrole acil sezeryana alındım.
nur-can621 eylemm09 benimki de planlıydı suni sancı ile oldu doğumum kimseye haber vermedim orda canımla boğuşurken kimseyi çekemem
1bebe1meow eylemm09 Daha gidemedik ama sadece eşim ve annem gelecek 😅 hastene dışı işlerle eşim benimle annem ilgilenecek bende bebeğimle ilgilenicem haliyle fazla kişiye hiç gerek yok hastene orası sonuçta ve doğum servisi yani eve gittiğinizde tüm sülaleniz gelsin size de moral olur 😊😍🥰
Altunkaya_44 eylemm09 20 gün sonra gözüküyo doğumum eşim den eminim 🤣başka da annem yanımda şuan son günlerim die gelicek gerisinide bilmiyorum depremden dolayı herkes uzak uzak yerlere gitti yetisirlerse 🤣teyzemler kayinvidemler gelir
SeliminRabiasii Doğuma sadece kayınvalidem ve eşimle gitmiştik Doğumdan çıktığımda 8 kişi karşılamıştı beni ❤️ güzel bi his iyiki gelmişler kalabalığı çok sevmem ama o an demekki ihtiyacım varmış onlara 😍
Yagmurr8 eylemm09 Normal doğum istediğim için sadece eşimle gittim onunla yalnız olmayı istedim. İyi ki de öyle olmuş çünkü ailemde herkes heyecanlı ve çok ağlak tipler hele annem düşer bayılırdı onunla uğraşmaktan doğumu unuturduk ki öylede oldu doğumdan sonra gelmesine rağmen bayıldı😅 şaka bir yana gerçekten yanınızda sizi sakinleştirecek ve güç verecek kişi olsun öbür türlü boşa gerginlik stres.
ykaya18 Bende kalabalık çok sevmem, ne kadar çok kafadan ses çıkarsa bana o kadar fenalık gelir. Allah nasip ederse sadece eşim ve annemle gidicem. Ziyarete gelenler de gelsin 5 dk dursun gitsin 😂😂
SrpYlmz Aylaa123 ayy sorma bana şimdiden kimse öpmicek öpmesin falan diye düşünüyorum stres basıyor 😂 eşime anneme diyorum ki sakın bak ben baygın olurum kızım benden önce gelir sakın haa kimseye öptürtmeyin (ben genel anestezi ile sezeryan olacagım)