Annelik_yolunda Merhabalar alıpta memnun olduğunuz puset markanız hangisidir? Civil Asyamo kullanan varmı fiyat olarak bana uygun gelmişti. Veya tommybaby markası . Bütçem 700-800tl arasıdır
Cosimaniehaus Annelik_yolunda ben de bugün araştırdım. Baby plus markası almaya karar verdim. 2 bin civarı ama e bebekte taksit imkanı var. Uygun olanlara baktım bu dediklerinize ama pek içime sinmedi bel desteği ve dolgun yapısı yok gibi geldi bana onlar. Kullananlar varsa ben de bakayım yorumlara burada:)
Cosimaniehaus Annelik_yolunda ben de çok kullanacağımı düşünmüyorum. Hastaneden çıkarken daha çok lazım olacak.150km yol gideceğiz.Bel desteği önemli diyorlar o yüzden korkuyorum bir türlü tam karar veremedim.
Annelik_yolunda Cosimaniehaus 5 veya 6 aya kadar kullanırım sonrasında kullanmam ondan dolayı fazla pahalı olsun istemedim zaten bebek arabası aldık . Sadece hastane çıkışı icin ve bir yere giderken iyi oluyor
Annelik_yolunda Cosimaniehaus puset minderi ve örtüleride var onlarla çok daha iyi oluyor. Ben öyle yapacağım belki sizede fikir olur