boraninannesi_ Nasıl olmuş👼🏻 yastık henüz sabitlenmemiş o yüzden yamuk duruyor🙈 Geriye çikolatalarımız tulumumuz ve aile magnetlerimiz kaldııı insta düzelirse inş😁 Sabunlar %100 doğal içerikli imiş 🥰
myavocado boraninannesi_ ay çok çok beğendim çok güzel olmuş, hele kapı süsüne bayıldım 😍 inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🥰🙏
boraninannesi_ YasMin0910 çok teşekkür ederim sabunu olivia soap diye bir sayfadan, kapı süsü ve yastığı atolyesel diye bir sayfadan siparis verdim instagramda🙏🏻
Cemre44 Çok güzel ben de böyle yaptıracaktım sonra başka model beğenmiştim. Çok tatlı ve değişik güle güle kullanın 🧿🥹
boraninannesi_ perihankrkya görümcem sağolsun hediye yaptırdı yalanım olmasın o yüzden ama adet fiyatı 28 tl olması gerekiyor, bizim aile biraz kalabalık biraz da hatıra olarak kalsın istediğim için 100 adet yaptırdık adet gramajı 65 gr olması lazım😇🙏🏻
boraninannesi_ Mervealya1992 merhaba evet doğal sabun😍 olivia soap yazınca cıkması lazım instagramda aksam acılcakmıs instagram sanırım🙈
boraninannesi_ Hlyabtr00 merhaba yanlısım olmasın ama 28 tl olması lazım instagram kapandıgı icin bakamadm ama sorunca hemen dönüs yapmıstı bana 🌸 hediyelik oalrak sorarsanız gramaj farklı cunku standart sabunlarına göre daha minik