Zehra_Abbasbeyli yokusbebek aynen ateşim oluyor diye öyle söyledi.çıkınca 40.41 i görüyor oda bebeğin kalbine zararmış.o yüzden(
yokusbebek Zehra_Abbasbeyli Anladım. Çok çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce geçer de sağlıcakla zamanında kucağınıza alırsınız bebişinizi 🌸
yokusbebek Gkya Ben de hamileliğimin en başından beri geçiriyorum 🥹 Manurol şase, üromisin, Aksef, cefaks, piyoseptyl, augmentin kullandım. Başka varsa hatırlamıyorum 🥹 Yine de geçmedi
Ebbruc Gkya değerimi hatırlamıyorum 2 yıl önceydi, 26 haftalık doğum yaptım hastanede tedavi gördüm 3 gün
Gkya yokusbebek yokusbebek pyosetyl monurol şaşe suprax ve şuanda agunentin hatta doktorum günlük 3 doz 1000 mg lık verdi kaç haftalıksınız acaba tedavi edilmezse erken doğum olur böbreklerine geçer dedi arada kaldım
yokusbebek Gkya 33. haftadayim. Bana da öyle söyledi doktorlar. İlk trimesterda düşük olabilir dediler. Olmadı çok sukur. Sonra kesen patlayabilir dediler. Kalbim ağzımda bekliyorum 🥹 Ama hiçbir belirtim yok benim. Doktorum da çok şaşırıyor. Sadece testlerde çıkıyor. Benim bebeğimin bir bobreginde biraz genişleme var. 32. haftada belli oldu. O zamana kadar yoktu. Sebebi bu mu bilmiyorum. Ama doktorum çok endişe edecek bir durum olmadığını, doğumdan önce veya sonra geçebileceğini, geçmezse de doğunca tedavi olacağını söyledi. Biraz endişe etmiştim başta ama doktorum perinatolog zaten ona çok güveniyorum.
Morsalkim Gkya arada kalmayın ben yaptım bu hatayı siz yapmayın böbrekleri gelişmedi 22 haftada suyu patladı ve doğum.yaptum
Gkya yokusbebek bende doktoruma çok güveniyorum bu zamana kadar değerlerim yüksek olmasına rağmen benimde bir belirtim yoktu yeni yeni şuan hafif sancı ağrı şeklinde olur Ebbruc yokusbebek bende çok korkuyorum bir çok doktor değiştirdim sadece bu doktor tedaviye yönelik çabalıyor bende artık güvenerek dediğini yapıyorum bende de hiç belirti yoktu şu zamana kadara sadece testlerde çıkıyordu bu hafta hafif ağrı ve sancı başladi galiba enfeksiyondan