Aysegulll_37_annelikk Kızlar bugun tam 26.haftalik olduk gogsumden süt gibi su gibi bişey geldi normalmi sizce ya erken değilmi netten baktım normal.diyo ama sürekli gelirse bebek tehlikeye girebilir erken doğumla sonuçlanabilir diyo
Aylaa123 Aysegulll_37_annelikk hormonlar yükseldiği için oluyor ama dokunmayın sıkmayın öyle yaparsanız meme uyarılıyor erken doğuma sebebiyet veriyor onun harici sıkıntı olmaz
perihankrkya Aysegulll_37_annelikk 20.ci haftamdan beri geliyor ara ara benm ama sag gogsumden geliyor soldan bir kac kez gelmişti genelde sol gogsumden geliyor ilk gebeliğimde ikisindende gelmişti hep hic dokunup skmiyorum ben
Nevrie Aysegulll_37_annelikk benimde 18 haftada ilk gelmişti korkup doktora sordum gayet normal sıkma, oynama sorun olmaz dedi. Çok şükür 30 haftaya geldik, korkmayın 😊
Aysegulll_37_annelikk Aylaa123 dar giymekle fln alakali olabilrmi diye düşündüm bende dar giyip sıktırınca fln da uyarılır mi acaba
KaderCenkPera Aysegulll_37_annelikk Süt gelmesi normal bugün doktorum dar sütyen takma yada dar giyinme demişti ondan olabiliyormuş
Aysegulll_37_annelikk Nevrie teşekkürler bende 30 35 haftalarında fln gelir diye düşünüyodum korktum aynı siz gibi bikere dokundum merak edip ama aetik dokunmam
Aylaa123 Aysegulll_37_annelikk herkeste farklılık gösteriyor bazısında hiç gelmiyor bazısında erken yada geç geliyor normal bir durum sıkıntı yapmayın
Neslihan007 Aysegulll_37_annelikk bugun gebe okulunda anlatti ebe normal oldugunu sıkmayin sagmayin veya diger cocugunuza emzirtmeyin dedi erken doguma sebep oluyormus
Aysegulll_37_annelikk KaderCenkPera benim de göğüslerim büyüdü sutyenlerim sıkıyo ondan da olabilir 2 defa geldi bidaha da gelmedi veya geldiyse de ben. Fark etmedim
KaderCenkPera @“Aysegulll_37_annelikk”#p3 evet olabilir bende aynı durumdayım .Benim ara ara akıyor ama normalmiş