Glchan_34 @Sum_123 benimki öyle bişey değil ama ceyregimi saklmistim nereye sakladığımi unutup üç gün aramıştım artık umudum tükenmişti sabah işe gitmek için kalktım günlük ped takayım dedim bir baktım kutunun içinde duruyor günlerce gülmüştüm halima😂😂
BeyzaGnes12 Sum_123 kumbara varsa içine bakın 😅😅 bide mutfak dolaplari içine altına bakinnbi 😅😅😅😅 inşallah tualete falan atmamistir
Sum_123 BeyzaGnes12 kumbara varda onu bulup atamaz. Ama mutfak dolaplarına bakmadım henüz bide oraya bakayım🤭😂
BeyzaGnes12 Sum_123 Çocuklarin sağı solu hiç belli olmuyor 😅😅 onu da oyun gibi hadi kartları bulalım diye aramaya dahil edin belki oda yardım eder 😅😅😅
Birhayalimvr Sum_123 evde kaybolması iyi yine bulunması kolay olur canım çıkar gene biryerlerden mutlaka temizlik filan yaparken çıkar merak etme çocjk bu halı altına oyuncaklarının içine dolap içlerine filan koymuş olabilir umarım en kısa zamanda bulursun 😊
Sum_123 Glchan_34 kimliğimi bulduk ama ehliyet hala çıkmadı. Kimlikte koltuğun arasındaymış meğer bizim koltuk minderleri çıkmıyo birleşik bende gücüm yettiği kadar açıp baktım görememişim baya dibine inmiş eşim buldu🤦🏻♀️😅😅
Sum_123 Glchan_34 ama araba kullanabilmem için ehliyet gerekmezmi kimlik yeterli olur mu acaba. Yeni nesil kimliklerden ama ehliyetim tanımlımı bilmiyorum nasıl bakabilirim ona🤭