162999 Kızlar merhaba, hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez ecoprine başladım bugünde keseyi gördüm ve oksapara başladım. Doktora sormayı unuttum bunları kullanmak için belli bir saat aralığı var mı? Birini sabah diğerini akşam kullan gibi vs
E_Duha 162999 sürekli aynı saatte almaya dikkat etmen yeterli bende corasprin ve oksapar kullanıyorum ikisinide akşam kullanıyorum.
Ebruyi 162999 ben coraprını 14 e kadar kullandım oksapar doguma kadar devam. Kendine saat belirle ve bir saati aşmasın dedi. Bende corasprını sabah alıyordum sımdı almıyorum oksaparıda aksam vuruluyorum hep aynı saatlerde
dtastan 162999 merhaba bende sürekli iğne oluyorum doktorum her gün aynı saatte yapmamı istedi kendine uygun bir saat belirleyip ilerlemeni tavsiye ederim 🙏🏻 sağlıklı gebelik ve doğum süreci yaşarsın inşallah 🙏🏻
cLearQueen 162999 evet var canım aralarinda en az 6 saat olmasi gerekir. Mesela ben oksapari 2 gibi coraspini 11 gibi kullaniyorum
Ebruyi E_Duha bana doktorum 14 haftada corasprını bırakmamı ıstedı bende neden diye sormadım tamam dedım
162999 Ebruyi tamam çok teşekkür ederim ilk birkaç gün hastanede öğrenip alışacağım için sabah olcak oksapar ama sonra bende akşam diye düşünüyorum. İlk günlerdeki bu değişiklik döküntü olmaz değil mi?
Ebruyi 162999 bence sorun olmaz aslında hastanede öğrenmenize gerek yok benim eşim vuruyor ama bazı kadınlar hep kendi vuruyor suana kadar 3 kez morardı oda denk geldı de oyle oldu yoksa morarmıyor yaglı bölgeden etinizi sıkarak dik bir şekilde iğnenin havasını aldırarak vurulacak bunlara dıkkat edınce bırsey olmuyor:)
E_Duha Ebruyi bilmiyorum belki oksapar size yeterli geliyor olabilir benim iki gende pırtılaşma var o yüzden ikisinide kullanıyorum
162999 Ebruyi benimde eşim vuracak ama biraz tedirgin yaklaştı ya yanlış bir şey yaparsam diye biraz gözlemlemek istedi 🙈
Happy-melek1997 162999 ben hapı gündüz 12 de iğneyi akşam 8 de vuruyorum düzenli olarak saatini şaşırtmadan ikisi bir anda alma dedi doktorum da eczacı da