kardelengurler7 Kızlar besiğimiz beyaz içine farklı süsler arıyorum kimisine gereksiz gelebilir saygı duyuyorum tabi ki ama ilk çocuğum çok heves ediyorum fikir olması adına fotoğraf atabilir misiniz yada sayfa adı verirseniz öylede bakabilirim
surmene-1967 kardelengurler7 Bizim ki böyle bu kadar başka bişe yapmayı düşünmüyorum cibinliği de şimdilik taktım sonra çıkartmayı düşünüyorum
myavocado kardelengurler7 gerekli gereksiz zevke göre değişir haklısınız ama yenidoğan da bu tarz şeyler tehlikeli oluyor, yastık, yorgan bile konulmuyor beşiğin boş olmasi lazım
kardelengurler7 Hulo2105 evet canım şu örgülü olanlar falan varya onun gibi birde yukarı asılan olabilir
Hulo2105 kardelengurler7 hee anladımmm trendyola baksana ben herşeyi ordan alıyorum valla başka yer bilmiyorum😂
kardelengurler7 cLearQueen düz beyaz anne yanı gibi değil anne yanını ayrı alıcaz sabit diyeyim çok anlatamadım ama
deryaa_milena Limonlukekkk Cibinliği nerden aldınız biz de elele madre beşik aldık ama çok sade geliyor gözüme beyaz bir cibinlik almak istiyorum 🤗
kardelengurler7 myavocado haklısınız tabi ki kişiden kişiye değişir ama uyurken hepsini alıcam içinden model olarak öyle hoşuma gidiyo sizlerede danışmak istedim 🙏