surprizbebe Arkadaşlar kapaklarım geldi. Standarttı zaten alırken boyut yoktu ama çok küçük göründü gözüme ya. Yani göğsümün kahverengi kısmını kapatmaz. Önemli olan bu mu yoksa sadece ucu mu? Bu ürünü kullanan var mı?
Momybaby surprizbebe bende bundan aldım özellikle diğer markalara da baktım bedenleri oluyor mu diye hiç görmedim bedenli kapak. Sadece gümüş ayarı daha düşük bi modelde xl gibi beden gördüm.
Myrtle surprizbebe ben de kullandim. İlk 2 3 hafta her gun. Cok memnun kaldim. Gogus uclarimi yara yapmadi korudu gercekten. Kahverengi kismim cok genis degil ama ucunu koruyacak zaten onemli olan o.
Hulo2105 surprizbebe göğüsünün kahverengi kısmı 6 cmden büyükse xl alman lazım canım ama mesela benim 6 danda büyük 8-9 cm ben xl aldım hala da azıcık kapatmadı. Önemli olan ucu tabi aslında
1931 surprizbebe bende bundan aldım hepsinin boyutu aynı oluyor diye biliyorum. Dediğiniz kahverengi kısmı ucu ucuna kapatıyor
Momybaby surprizbebe kullanmadım henüz ,benimde dediğin gibi göğsün kahve kısmı büyük ama iş görür gibime geldi🤷♀️ kullanan kişiler yazar umarım bende cevap almış olurum
surprizbebe Hulo2105 işte ebebek markasında boyut seçeneği yoktu. Tüh iade mi etsem ya benim kahverengi kısım çığrından çıktı çünkü😂
Hulo2105 surprizbebe o zaman iade et canım xl olur büyükse bu arada aldığın markada xl var ben ondan aldım he aldığın mağazada yoksa bilemiyciiim
NilsunThmz surprizbebe e bebeğin markasının XL bedeni var. Geçen gün mağazada gördüm. İnternet sitesinden bir bakın isterseniz.
NilsunThmz surprizbebe https://www.e-bebek.com/baby-mom-xl-gumus-gogus-ucu-koruyucu-kapak-2li-925-ayar-p-bym-210 linki bu