Kze Sizce yeni dogan için isimli neler yaptırılabilir. Ben abartı sevmiyorum o yüzden tulum-şapka battaniye yastık ve duştan sonra olan havlu isimli düşünüyorum sizce başka almam gereken sevebileceğim bişeyler var mı?
br2023 Kze Tulum şapka takım olarak yaptrdm emzik de aynı siteden ve aynı siteye ait hastane çıkışı seti fln var İsimli çok güzel geldiler gayet güzel paketlenmiş ve ilgililerde.
Minikprensesim_ Kze şimdilik hastane çıkışımız var o da hediye geldi ☺️ 11 li set şeklinde benim çok hoşuma gitti
gktgmom Kze ben isimli hastane çıkışı yaptırdım takı yastığıyla beraber bir de hastanede verilecek hediyelikleri isimli yaptırdım
br2023 Kze Numarası var bende isterseniz direk numarayı vereym bakaym profile sayfanın ismi yazılı mı
br2023 Minikprensesim_ 4lü emzik seti bide tulum 970e yaptrdm hastane çıkışı seti var yaptrmadm 1500eydi o da sanrm
br2023 Rojdaa1 Fark etmemişm +90 545 185 08 52 ilgileri alakaları fln gerçekten çok iyi isimli emzik olsun hastane çıkışı tulum fln isterseniz en iyisi diyebilirim. 6 aya kdr kullanılabilir yani kalıbı da küçük değil rahat kumaşı çok iyi.