Gizem1504 Kızlar selam nisanda düşük yaptım doktor 3 ay korun dedi 4. Adetimi oldum hsonu folik asit kullanmaya başlayacağım elimde folidoce ve ocean methly balance var vitamin olarak şimdiden başlayabilirim dimi
Melllike Gizem1504 ben hamile kalmadan 5 ay önce kadar kullanmıştım. 6 ay hamile kaldım. Yani ne zaman hamile kalacagımı bilemediğim için böyle uzun süre kullanmak durumunda kaldım. Tabi doktorumda tavsiye etti öyle başladım.
Gizem1504 Melllike banada hamile kalmak istediğinde başlayabilirsin dedi düşük yapmadan ömce folidoce kullanıyordum ona devam ederim yine
Hamide_00 Melllike canım bende kullanmaya başladım ama bi yandan da diyet yapıyorum diyet kahvesi falan içiyorum günde bi fincan kdr Yeşilçay falan içmiyorum ama bayadır sence böyle kullanım etki olur mu hamile kalmamaya çok kararsız kaldım geri içmesem mi diyorum diyet kahvesi falan sizce
Gizem1504 mrp2023 sağlıksız gebelik kanamam başladı evde düşük yaptım ilk kızımda bi skntı yaşamadım takipli dr genetipe gerek yok ama kan sulandırıcı içebilirsin dedi