Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
18 haftalik gebişler
Bsrakaplan
Hareketleri hissediyor musunuz nasıl gidiyor hamilelik 🙈😍 ben hala hissedemiyorum ilk gebeligim sizde durumlar nasıl? 🤗
Betyy
Bsrakaplan
19+4 hala hissetmiyorum cnm
Pelinizm
Bsrakaplan
Bende 18+6yım🙈 Bir haftadır falan tekmelerini hissediyorum, ilk gebeliğim meğer çok değişik bi duyguymuş bu 🙈🙏🏻 kendini hissettiriyor🌸 bazen bi pıt bazen pıt pıt🙈😍
Eylldrnn
Bsrakaplan
18+2 ben yavrumun hareketlerini 15 16 haftadan beri hissetmeye başladım içimde dönerken bile hissetmiştim sanki bir şey kaymış gibiydi şimdi rahat rahat hissediyorum 😍💓
Tlaytas
Bsrakaplan
18+1 deyim bende 1 haftadir hissediyorum
omerhalis
Bsrakaplan
18+3 bikac gundur pit pit sanki bende hissediyorum 2.hamileligim 13 yasinda oglum unutmusum nasil oldugunu zaman girince 😁
NeslihanOner
Bsrakaplan
ya ben de hissetmiyorum sabırsızlanıyorum valla. Ama doktorum 20 den sonra hissedersin dedi
Msdlnmn
Bsrakaplan
ben 16. haftada hissetmeye basladim karnimin belirli bölgeleri sabah uyandigim zaman yada guzel bi yemekten sonra pit pit atar yada mide gurultusu gibi olur surekli degil ama ara ara hissediyorim 😍😍😍😍😊😊😊😊
mirayspala
Bsrakaplan
Bsrakaplan
Ya bende hissedemiyorum henüz sadece arada kalp atışı tarzında bişeyler oluyor ama emin olamıyorum ☺
zeynepharun
Bsrakaplan
bugün tam 18 olduk. Ve ilk defa hissettim 🙈 pıt pıt diye. İlk gebeliğim. Bambaşka duygu 🙏🏻☺️
Crocusss
Bsrakaplan
ilk gebeliğim halen tık yok canim bende
Ryhnytm
Bsrakaplan
gaz mı hareket mi derken 18+3te hissettim özellikle gece yatınca kıpır kıpır bir şeyler çok güzel yakında sende hissedersin 🥰🥰
Ozgetmrlnk
Bsrakaplan
18+1 daha hissetmedim
asilsmom
Bugun yarin hissedersin inşallah🤲🏼🙏🏽
Bsrakaplan
Pelinizm
oooyyy maşallah ne güzel erken hissetmisin canim hadi darisi basima 🙏💕
Pelinizm
Bsrakaplan
Hadi inş canım 🙏🏻 Çok az kalmıştır hissetmene emin ol🙏🏻🙈
Sewo
Pelinizm
canimmm dün gece rüya gördüm bebeğim kucagimda doğmuştu meme emiyordu masallah cok tatliydi sütüm güzel akıyordu
kuzusunun_annesi
19haftaligiz 1.5haftadir karıncalanma olarak hergün sürekli hissediom
Mayasey
Yaa nasıl hissediyosuunuz 😁 18+6 yım hissedemiyorum. Anlamıyorum belki de 🙄
Bsrakaplan
Mayasey
bende suan nasil hissediyorlar diye anlamaya calisiyorum cunku bende hala tık yok
Duygu01
18+4 teyimm çok net hissediyorum bir haftadır
Bsrakaplan
Duygu01
canim nasil bir şey mesela hareketleri ya anlatsana 😊
Ayazayaz
18+2 haftalığım evet 1 haftadır hissediyorum ama 2. Gebeliğim olmasına rağmen evet çok net hissediyorum falan diyemem yanlış olur
Bsrakaplan
Ayazayaz
suan bende hissediyorum diyen arkadaslari gorunce bende mi sorun var acaba diye düşünmüyor değilim. 18. Haftamdayim soktorum hala 20 de hisssedersin diyor bilemedim canim 😊
Ayazayaz
Bsrakaplan
hayır Canım sende sorun yok ben ilk gebeliğimde heralde 22 de falan hissettim yani açıkcası ben kesin hissediyorum falan diyenlere umut Dünyası kendilerini öyle kandırıyorlar Aslında çünkü gerçekten bağırsak hareketleriyle çok benzer
Fatmadk
Bsrakaplan
ben de henüz hissedemeyenlerdenim 🙈
Yares
Bsrakaplan
ilk gebelikte çok normal hissetmemeniz, bende oğlumda ilk atışını 20.haftada hissetmiştim.
Duygu01
Bsrakaplan
canım iki güne bir birden küt diye vuruyor. Gün içindede karnıma dokunduğumda pıt pıt ediyor ve içinde kaydığını hissediyorum. Ama sakin birşekilde oturunca oluyoe hareket halindeyken değil
Mayasey
Bsrakaplan
😂 ay bizim bebekler çok tembel.. Hiç içimde kaydığı maydığı yok😁
Yrn10
12.haftadan beri hissediyorum kuzumu pıt pıt💙 şuan 18+4
Ayazayaz
Yrn10
12. Haftadan itibaren hissetmek imkansız çok net imkansız
Tugba378
Yrn10
ben de 13 den beri hissediyorum ama çok güçlü değil tabi
Yrn10
Ayazayaz
imkansız diye bişey olduğunu düşünmüyorum 2.gebeliğim gayet net hissettim çünkü ilk gebeliğimle kıyaslıyorum
Ayazayaz
Yrn10
benimde 2. Gebeliğim ve böyle birşey mümkün değil diyorum biraz araştırıp doktorlara sorarsanız imkansızlığını görebilirsiniz
Sonraki Sayfa »