Gokcegkc mamacita5 ben de kahve bağımlısıydım. Filtre kahveyi bıraktım. Doktorum 1 fincan Türk kahvesi içebilirsin dedi ama canım istemiyor bile çok şaşırıyorum kendime 😄
Gokcegkc aydinecemm ben de aynı fikirdeydim. İlk gebeliğimde ailelere kalp atışını duymadan söyledik boş keseymiş söylediğimize çok pişman olduk. Şimdi de aileler bilmiyor ama riskli olduğu için rapor alınca çalıştığım kurumda birkaç kişi öğrenmiş oldu.
Hilalyrdkl mamacita5 8+1 daha hiç bir şey almadım cinsiyeti bekliyorum daha var bakalım . Bu ikinci biraz zor geçiyor günler .
aydinecemm mamacita5 yaa inşaallah diyeyim bir oğlum var bir de kızım olmasını çok istiyorum ☺️ Allah herkesin gönlüne göre versin
myangelson mamacita5 ay benim midemi daha fena yapıyor o 🥴 önceden eşime eşlik ederdim akşamları şimdi yok icemiyorum kahvaltıda bile yarım çay bardağı içemiyorum 😅
myangelson mamacita5 hiçbir şekilde kahve türevleri içemiyorum sadece soğuk içecekler belki bir ihtimal soğuk kahve 😅 onun dışında yok yani ya meyve suyu ya limonata ya ayran bazen de kola 😅
fnur94 myangelson aynı şekilde ya ben de kahve bağımlısıydım ama şimdi kahve istemiyorum kesinlikle. Kokusu bile çekici gelmiyor. Portakal suyu limonata bende de.
myangelson mamacita5 benim çok değişik bir durum ya bazen iyi gelen şeyler ertesi gün kötü geliyor. Mesela bazen dondurma yemek iyi geliyor 😂
myangelson fnur94 filtre kahve severdim bende ama yok yani eşime yapıyorum sadece bana hiç çekici gelmiyor gerçekten 😅😅
fnur94 myangelson zararlı diye mi acaba vücut otomatikman reddediyor kolayı da bir bardağı bitiremiyorum bile
Mervecimmm mamacita5 günde bir tane kahve muhakkak içerdim. Doktorum iç veya içme demedi ama benim canım hiç istemiyor hatta aklıma gelince midem bulanıyor. Kuru kahve kokusuna bulanmıyor ama.
myangelson fnur94 sanmam ayrıca zararlı olsa doktorlar tamamen yasaklar 😅 benim arkadaşıma günde 2 bardak Nescafe 2 bardak türk kahvesi izni vermişti doktor 😅 Kolayı severim ama midem bulandıgı için onu da çok fazla içemiyorum canım çekecek öyle 😅
myangelson fnur94 sanmam ya benim mesela geçen gün canım çok karpuz çekti yedim şimdi adını bile duyunca midem kalkıyor 😂😂😂