Fatmadali mamacita5 ay bende mart annesiyim galiba 🤭🫶🏽 6+4lr bulantı savaşları var ☺️ bebek odasını aldılar bile aileler ama kasımda kurulacaklar harici bişey almadım ilk bebişim tüp bebek ♥️🌸
mamacita5 Fatmadali Merhaba.. Sağlıkla gelsiin 𓆩♡𓆪 Zaman hızla geçiyor en büyük olanı halletmişsiniz bebek odası ♡ Bulantı savaşları olmazsa olmaz 😅
Fatmadali mamacita5 evet direk büyükten başlamış olduk 🤭 birazda erken davrandık galiba ama heyecan yaptık galiba ilk bebek ilk torun oluyo da ailede 💃
97-Mucize mamacita5 9+6 bugün daha hiç bişey almadım. Bu ay başlarım almaya ufak ufak önce atlet zıbından mı başlasam yoksa kozmetik pişik kremidir şampuandır bezidir mi başlasam.
mamacita5 97-Mucize Ama bez çok fazla stoklanmamalı bence ben 1 numara 3 paket alıp koyucam kenara dursun. Pişik olursa değiştiririm markayı diye.
mamacita5 kozmetik ürünleri SKT dolayısıyla ben sonlara bırakacağım. zıbın ,emzik,biberon,anakucağı,ağız temizleme mendili,çorap gibi genel şeyleri almaya başladım
97-Mucize mamacita5 emzik doğduktan sonra duruma göre alırım pek taraf değilim şu an ama bakalım ne olur
97-Mucize mamacita5 valla Zaman çok değişti en son ailemize 7 sene önce bebek geldi o zamanlar primaydı en iyisi hala öyle mi boykot da var. Hangisini alıyım
97-Mucize mamacita5 ay yok aman aman ben daha ailelere söylemedim bile. Bu hediye işleri beni geriyor ben isterim son model en güzeli olsun gidip habersiz alırlar saçma sapan bir şey süpriz diye sonra dandirik arabayla uğraş dur.
mamacita5 97-Mucize Yakın çevremde yeni doğum yapan arkadaşlarım suan Sleepy kullanıyor çok memnunlar. Bende Sleepy almayı düşünüyorum
Mervecimmm Napıyosunuz kızlar. Ben bulantı için prilama başladım2 gecedir içiyorum ama sanırım bugün gündüz de içecem. Alttan alta bulantım var. Sizler de durum nasıl
mamacita5 Mervecimmm Ben 4 gündür içiyorum ama şöyle bişey keşfettim Doktor ilk kullanımda gece 2 iç bulanırsa öğleden sonra iç dedi. Ama 2 gün gece 2 defa içtiğimde bile sabah bulantıyla uyandığımı fakedince. Sbah ben 7 de uyanıyorum gözümü açar açmaz hazır açken 1 tane içiyorum. o beni akşam 6 ya kadar götürüyor. ara ara bulantı geliyor ama rahatsız etmiyor. Akşam 6 dan gece uyuyana kadar sabrediyorum. Sabah yeniden. Ama nereye kadar 1 hapla giderim bilmiyorum. İştahsızlığım devam ediyor :(((