mamacita5 Pnr0102 Anladım. Ben ilacı ilk gün geceden 2 içtim doktorun söylediği şekilde enteresan şekilde gece içtiğim bir işe yaramadı cunku sabah uyandığımda bulantıyla uyanıyordum. son 2 gündür sabah 7 de uyanıyorum uyandığım gibi içiyorum beni o gün iader ediyor tabi akşam yine başlıyor. Böyle bir döngüye girdim.
mamacita5 Zlfiyee Evet iştah kaybı 6. haftada başladı hala devam ediyor. Normalde çoook yiyen biriyim.😂 o sevdiğim avokadolar yumurta hele hele et derken bile tiksinme iğrenme. sulu yemek nedir unuttum midem almıyor. yediğim şeyler kuru ekmek zeytin kaşar peynir domates.
mamacita5 Fenerli6767 Ciltte sivilceler normal hormanlar değiştiği için. doktorum bana gecen hafta güneş kremi yazdı gebeler için.onu kullanıyorum. birde çatlak kremi veya yağa başlayacağımmm ama henuz bir markaya karar veremedim başlamak lazım bir an önce 🥹
aydinecemm mamacita5 ben çatlak kremi olarak Lierac kullanıyorum ilk hamileliğimde se kullanmıştım o zaman biraz geç başlamıştım 2. Trimester da bu kez daha erken başladım güzel bi ürün tavsiye ederim
mamacita5 Fenerli6767 Solante Pregna. Kokusu berbat ama mecbur güneş lekeleri yerine kokuya katlanıyorum😂
mamacita5 Beyazmelekkk Bizim de ilk gebelik. Eşim çok heyecanlı olduğu için zaten kafadan ailelerin yanına gidip süpriz yaparak söyledik. Can dostlarına söyledi. ister istemez herkes duydu… Nazara bende inanıyorum ama içimden hep allaha dua ettim kötü niyetli olanları sana havale ediyorum diyorum..
Beyazmelekkk mamacita5 ya neden bilmiyorum bende sebebini ama hani duyurasim yok hiç doğuma kadar demesem.olacak yani . Eşim annem kardeşim bildikten sonra gerisi bilmese de olur diyorum
Kocamananne 7+6 dan selamlar kontrol için hastaneye geldim fasulyeyi gördüm kalbi pıt pıt maşallah kan uyuşmazlığı testi verdim onun sonucunu bekliyorum yüzlerce hamişin içindeyim 😂
mamacita5 19Merve-nur ilaca başlamadı mı doktorunuz kusmalar için ? ben bulantılarım var dediğim zaman hemen ilaç yazdı ben şiddetlenince başladım almaya.
mamacita5 Beyazmelekkk Tabi orası öyle. Aileler bildikten sonra etrafa çok gerek yok diye düşünüyorum. Kim iyi kim kötü niyetli bilemeyiz
mamacita5 Mel54 Bana Diofol verdi. İçinde Folik asit ,B12,iyot vitamin d3 var. ama folik 12. haftadan sonra gerek yok deniyor sanırım benım doktor bıraktırmayacak bakalım neler olacak oönmüzdeki aylarda.
Mervecimmm mamacita5 8. Haftadayım. Henüz alışverişe başlamadım cinsiyet öğrendikten sonra yavaş yavaş başlarım ama bebim 2. Gebelik olduğu için sanırım alışverişe karşı pek heyecanım yok 😁
Beyazmelekkk Mervecimmm benimde 2. Gebelik m birde hep olumsuz şeyler duydukça daha etrafa da demeedim diyesim gelmiyor . Baya büyümesi lazım alışveriş için ilkinde de 5-6 aylıkken başlamistim. Hep olumsuz kafamda dönüyor nedense ya valla durduk yere psikolojimi bozulcak
Dfnsyn Zeycannn evet ilk gebeliğim 🙈 sivilce bende de çıktı bugün de kasık ağrım var umarım hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza 🙏🏻
mamacita5 Beyazmelekkk Aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum Allahım korusun dualarla sağlıkla neşeyle gelsinler🧿🧿🧿
mamacita5 Eee balık annesimi yoksa koç annesi mi oluyorsunuz kızlaaar ?🙈 20 mart sonrası Koç diğer aralıklar balık oluyor 😂
Beyazmelekkk mamacita5 kendim 29 Mart koç kadınıyım ama 13 Mart gözüküyor.. balık burcu nasıldir acaba 😂 ilk doğumu Haziran ortasında yapınca birdaha yazın doğum yapmicam soğukta kışın olsun diye isterdim hep
mamacita5 Beyazmelekkk O sırada balık burucu özellikleri enter yapan ben :D Mart iyi bence doğum için sopukta değil yaz sıcağı gibi bunaltıcı olmuyor havalar zaten.