mamacita5 Mart anneleri hep birlikte burada toplanalım. Kaçıncı haftalardasınız nasıl gidiyor ? Neler yapıyorsunuz. Başlandı mı alışverişlere 😇😍
sumeyra00 mamacita5 merhaba canım mart ayının ilk haftası olacak inşallah 😍 10 haftalığız Şuan . Cinsiyet öğrenmeden bir şey almak istemiyorum . 2. Hamileliğim birazda onun rahatlığı sanırım 🙈
Zeycannn mamacita5 8 haftalık oldu benim ama ergen gibi yüzüm komple sivilcelendi sizde durumlar nasıl
Kubrabsyg mamacita5 4 Mart gözüküyor ilk bebişim de 6 Mart 🥹 5 kilo verdim 10+1 hiçbirşey yiyemiyorum. Alışveriş için cinsiyet bekliyorum erkek olursa 1 çorap dahi olmam ilk çocuğumdan açılmamış birsürü kıyafetler battaniyeler var. Kız olursa gelsin cicili bicili şeyler 🌸
Dfnsyn mamacita5 sumeyra00 Zeycannn NovaS Kubrabsyg Ben de 8+4 oldum geçen hafta kalp atışını vs duyduk çok şükür 🙏🏻 her şey yolunda dedi doktor 1 ay sonra tekrar görüşelim dedi. 1 ay nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Çok nadir bulantım oluyor, kusmam yok. Ara ara kaşık ağrıları vuruyor bir de şeffaf, beyaz akıntı. Sivilce bende de çok çıktı yavaş yavaş geçiyor 🙈 belirtilerim az olunca çok endişeleniyorum ben 🙏🏻 tekrar gitsem mi acaba 🥹
mamacita5 Zeycannn Bende bugün tam 8+0ım. Benim 6. haftalarda vardı sivilceler ama kayboldu şuan yok. İştahsızlık ve yemeklerden tiksinme tavan durumda :(
Nura1997 Zeycannn ayni bende de o durum var . Herkes yuzun niye boyle sorul komplekse sokuyo insani 😑
Naziko 5+3 ten selam kızlar 🫶🏻 Bende de şuan sadece tiksinme var Geçen hafta keseyi daha doğrusu keseleri gördük doktorumuz çift kese dedi yarın tekrar kontrolüm var bakalım ikiz olup olmadığı belli olcak🎊
mamacita5 Kubrabsyg Ay cok heyecanlı benim ilk bebiş böyle beyaz tulumlar zıbınlar bakıyorum emzik vs :) Eveeet kızlara göre cicili şeyler çook fazla.🫶🏻
Pnr_02 Merhaba lar ozmn burda olalım hep Mart annelri bende yeniyim 8 haftalikolduk bugün hayırlısıyla ya 🤲🤲🤲😊
simge201 Pnr_02 bende 5 haftalık hamileyim Mart olarak gözüküyor bakalım inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız
mamacita5 Nura1997 Bence gayet normal. Hormonlar kaç kat artıyor. Vücudumuz yeni bir insan büyütüyor. Takmamak en iyisi. 😇