İkili, üçlü test gayet iyi çıkmıştı eşimle akraba evliligimzde yok.24.haftada ayrıntılı ultrasona girdim sadece 5 dk.baktı radyoloji uzmanı.ama yanındaki hemşireyle dedikodu yapıp sohbet etmekten odaklanamadı bile.Bebegimin herseyi iyi normal çıktı.kalbinde parlaklık var dedi beni perinatoloji bölümüne yönlendirdi 3 kere gittim üçünde de farklı doktor baktı ve ilk gittiğim doktor birsey göremedim dedi amniyon sıvısı almak istedi down sendromu belirtisiymis.kabul etmedim iyiki de kabul etmemişim.2.gittigimdeki doktor öyle birsey yok ben görmedim dedi en son gittiğimde de farklı bir doktor baktı bu sefer baya inceledi bütün organlarını bebek gayet iyi hiçbir sıkıntısı yok siz neden buraya geliyorsunuz gerek yok normal gebelik bölümüne devam edin dedi.cok üzülmüştüm stres yapmıştım çok şükür bebegimin sağlığı yerinde🥰 olmayan birseyi ayrıntılı ultrasonda nasıl gördü bu doktor müsveddesi. İnsanı boş yere strese sokuyorlar ve bana ultrasonda bebegi göstermedi kafanı çevir bakma demişti. Benim gibi ayrıntılı ultrasonu hatalı çıkanlar stres yapmayın,üzülmeyin. Farklı doktorlara baktırınn mutlaka. Rabbim herkese sağlıklı evlat nasip etsin.🙏🏻🌸