Happy Mom Forum
Yükleniyor...
Bu site en iyi JavaScript etkinleştirilmiş modern bir tarayıcıda görüntülenir.
Bu sitenin tam sürümünü yüklemeye çalışırken bir şeyler ters gitti. Hatayı düzeltmek için bu sayfayı yenilemeyi deneyin.
Nişan mı ? Yardım edebilir misiniz 🌼
bsebse
Kizlar cahilligimi mazur gorun :) bugun 40+0 im. İlk defa adet agrim oldu aksama dogru ve su an baya bel agrim var. Ama oyle bicak saplanio gibi degil. sonra tuvalete gittikce ve sildikce peceteye kahverengimsi seyler geliyor afedersiniz. Normal kendi akintilarim degil. Azar azar devam ediyor. Nisan olabilir mi bu? Bi ara icinde cook cook minik bi nokta gibi kirmizi kan gibi bjsey de vardi. Malum doguma hevesliyim suni sanci almamak icin. Bir umut diyorum herseye o yuzden
Zhrannesi
bsebse
bugün benimde böyle bir belim ağrıyor ama saplanan bir ağrı yok kahferengi olabiliyormu nişan bilmiyorum canm bende o konuda sen gibiyim inşallah devamı gelir sancılarin tutar 🤲🏻 inşallah benimdeee 🤲🏻🤲🏻
Makbuss
bsebse
evet cnm nisanin gozun aydin Allah bir avazda kurtrsn sancilarini takip et artiginda doktoruna bilgi vererek git hastaneye darisi basimiza insallah
Elifcik34
bsebse
gözün aydın nişan canm doğum yakın zamanda :-)
KlncA
bsebse
yaşamadım ama bence de nişan bu😁 doktora yazıp sorsan iyi olur tabi ay hadi gözün aydın 😁
OgretmenEva
bsebse
bildiğim kadarıyla nişanınız gelmiş hastanede değil evimde çekeyim sancımı derseniz herhangi bir sorun yoksa sıklığı 5 dk ya inince hastaneye gidersiniz sağlıkla gelsin minik kuzu 🙏🏻💕
Deletedmom411
bsebse
evet sümüksü yoğunsa nişan :)
shtngstr
bsebse
ay hadi inşallah doğurursun ya siz doğurunca bende yaklaşmış hissediyorum mutlu oluyorum nişan gibi bence 🤗
mrvty
bsebse
bu sabahki ocak anneleri postundan sizi hatırladım sabah hiçbir şeyiniz yoktu :) çok sevindim açıkçası şu an demek haftasını bekledi bebiş, hayırlı haberlerle gelin inşallah 🙏🏻
bsebse
Zhrannesi
ay insallah canim ❤ 🙏 ilk defa bu agrilarimda oldugu icin mutlu oldum yani su an resmen insanin agriya sevincegi gelir mi aklina :) insallahh 🙏🙏
Zhrannesi
Makbuss
bir şey sorabilirmiyim nişan hep kan rengi veya kahferengi mi olur?
bsebse
Makbuss
amiin hepimiz bi an once insallah saglikla kucagimiza alalim 🙏🙏 bende dedim yalanci sancilarim basliyor heralde ama bi taraftan da bekledigim icin ona yorabilirim herseyi diye cok umutlanmak da istemedim.
OgretmenEva
Zhrannesi
genellikle ama bazen de normal akıntı renginde olabiliyormuş yalnızca kıvamı farklıymış
bulutunannesi33
Zhrannesi
benm nısanım jole gb beyaz pelte seklınde avuc ıcı kdr gelmısdı
Makbuss
Zhrannesi
evet canm nisan genelde kirli akinti gibi oluyor pembeli kanli gibi
bsebse
Elifcik34
ay insallah hepimizi 🙏 insallah dediginiz gibi olur 🙏❤
bsebse
KlncA
aynen biraz daha devam ederse sorcam ona da 🙂 insallah oyledir 🙏
bsebse
OgretmenEva
zaten sanci degilde surekli bir agri var su an. Sancim gelmedigi icin dakika da tutamam. İnsallah bu baslangictir ve devami olur ❤🙏 evde beklerim zaten cok siddetli bir agrim olmadikca 🙏❤ cok tesekkurler ❤🙏
Zhrannesi
bsebse
bende sen gibiyim İnan az ağrım olmasa seviniyorum bende tam 40 haftalk oldum bugün aynıyız senle 😘🤲🏻
Zhrannesi
OgretmenEva
anladim cnm tskurler
qamseee
Benim ilk bebeğimde şeffaf akıntıyla beraber pembe gelmişti nisanım. Sonrada yavaştan sancılarım artmaya başlamıştı. Ertesi gün doğurmuştum..
bsebse
qamseee
ay ne guzelmis 🙏❤ amin insallah oyle olur benimde🙏❤
bsebse
Zhrannesi
insallah bir an once kucaklarimiza saglicakla hayirlisiyla alabiliriz🙏❤ ilk kez agri yasiyorum bende ❤🙏
Zhrannesi
bsebse
inşallah canım benim inşallah💕💕 Rabbim cümlemize bütün gebelere nasip eylesin inşallah 🤲🏻
Sonraki Sayfa »