Ozge97 5 haftalık hamileyim. Folik asit takviyesi alacağım. Önerileriniz nelerdir, sizler hangi marka kullandınız ? Uzak durmam gereken bir marka var mı ?
Vincentvangogh Merhaba ben perinatoloji takipliyim. Solgar markasını kullanıyorum dediğimde tamam güzel demişti doktor değiştirmedi.
Ozge97 Ayaz_Aybars_mom suriye sınırında yaşıyorum burada aile hekimi folbiol yazdı bir tane içmiş bulundum. Araştırınca ne kadar zararlı olduğunu öğrendim. Şu an çok üzgünüm umarım bebeğime bir şey olmaz.
Ayaz_Aybars_mom Ozge97 icini ferah tut bisi olmaz devlet onu yaziyor zaten ama markayi dgstr arkadaslarinda dedigi gibi otizme sebep veriyormus bende cok gec ogrendim sozde doktora guvendik ictik eczanem uyarmasa hala devam ediyodum rabbim korusun yavrumu yapck bsy yok artik
Halme Ozge97 folbiol uzak durun, otuzim sebep oluyormuş. (Araştırın isterseniz) Folidoce önermişti ama Solgar da iyiymiş.
Ayaz_Aybars_mom Ebrulis bende memnunun zaten suan onu kullaniyorum oglumda folidace kullandim oda guzel bir ilac
Evrimnbe Ozge97 omepa vm kullanıyorum hem multıvitamin hem folik asit doktorum vitamin yerine 9 ay kullanıcağımı söyledi
Tekir Gyno ferro sanol kullanıyordum doktorun tavsiyesi ile ocean mummy kullanmaya başladım umarım folik asit düzeyi yeterlidir