Tazeanne0134 umrumdadegil aynen öyle canım çok şükür zor günleri var bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum ama büyüdükçe daha kolay olur inşallah
blueberyy00 umrumdadegil yok temizlik kıvamına gelmedim ama 10 gün sonra ayakta tezgahta yemek hazırlama felan gibi ufak tefek şeyleri yapabiliyor dum
Defnezumramom umrumdadegil valla kızım şimdilik tek başına yetiyor karnımdaki de doğduğunda da annemdr kalacağım onuda topraladıktan sonra evime geçerim o yüzden bana çok zor olacağını düşünmüyorum kızım anneme çok düşkün zaten beni gözü görmüyor annem varken 😅
Tazeanne0134 umrumdadegil ah ah ne zor günler geçirdim ama geciyor sana bişe diyim mi en kolay dönemleri yeni doğan dönemleri onu anladım 😂
umrumdadegil Tazeanne0134 sanki en zor dönemleri gibi geliyordu bana ama 🤣 daha zor günler mi bekliyor beni🤣
2Princess1Mom umrumdadegil 4 buçuk yaşında kızım var. Kızım 3 yaşındayken korunmayı bırakıp ikinciyi düşünmeye başlamıştım. 1.5 sene sonra hamile kalabildim şuan 16+5. Çok zorlanacağımı düşünmüyorum, kızım abla olmak için çok heyecanlı, hevesli😊