06Canan umrumdadegil evet cnm bende öyle düşündüm bakalım seneye anaokuluna gidecek o zamana kadar kardeşide biraz büyür ilk okula başlayana kadar 2 yaşına girer bebeklik dönemi atlar diye düşündüm bakalım iyimi yaptım görcem 😂
minik_kurabiyeee umrumdadegil aynen öyle gerçekten 😅 farklı ama insan tereddüt ediyor gerçekten 😅😅 kız benimki oturuyor yaa hemen sağa sola düşüyor sıpa 😂😂😂😂😂 kendi kendine bir şeyler yapıyor
minik_kurabiyeee umrumdadegil benimkide arada öyle ediyor eşşek sıpası😂😂😂 senin bebeğin kız mi erkek mi
minik_kurabiyeee umrumdadegil ay hemde nasılllll Rabbim iyiki vermiş onları bizeeee🥰🥰🥰 tüm günüm bebitomla geçiyor 😂😂😂
umrumdadegil bebeklerimveben_ ay bayılcam şimdi 😂 isteyerek mi oldu😂 dikişler ne durumda sıkıntı var mı
bebeklerimveben_ umrumdadegil ilk Biraz gecikmeli gelince deidk kesin bu da öle olur korunmuyorduk bak cesarete bak 😂😂 sonrası malum çok iyi doktora ve iyi bi hastanede olduğum için dikişler maşAllah diyorum 💕💕💕💕
ZeynepDuru17 umrumdadegil ilk ikinci arasında 3 yakın var birinciyle üçüncü nün arasında 9 yıl var ikinci üçüncü arasında 6 yıl var açıklayıcı oldumu canımcım 🤣🤣