umrumdadegil Gamzeli_03 aynen öyle bir de beterin beteri var derler ya öyle gerçekten birine durmuyor derken diğeri daha beter çıkabilir 🤣
Sergul1425 umrumdadegil oğlum 5 yaşında 11 haftalık hamileyim nasip olursa aralarında baya yaş olacak bnce ideal ama ☺️
cgnduru umrumdadegil ben biliyorum. Kızım zor bir bebek oldu hep şimdide hareketli, sevgisini bile vurarak gösteren bir bebek yani … kavga dövüş kıyamet çığlıklar ağlamalar beni bekliyor.. inşallah düşündüğüm gibi olmaz ya 😂
tomrisinannesii umrumdadegil kızım 15 aylıktı ikinciyi bi 5 sene sonra düşünüyorduk. Ama ikinci öyle düşünmüyormuş. Kaza kurşunuyla 2. Ye hamile kaldım.😂 Sağlıkla gelsin ikinci yavrumda tüm bebişlerle beraber.🤲🏻
umrumdadegil tomrisinannesii hahah ay herkes kazayla hamile kalmış çok korkuttunuz beni🤣 siz neyle korundunuz
Miniklerinannesiyim umrumdadegil ilk dogum yaptığında hemen istyordum sonradan zaman geçtikce o süre uzadı kızım tuvalete alışınca düşşnmeye başladım 4e girsn yaparım dedi ve 3 yaşına girdi 1 ay sonra hamile kaldım🥲
tomrisinannesii umrumdadegil normalde eşim korunuyordu şansa o gün korunamamışız 😂 ama ikinciden sonra kesin bişeyler düşüneceğiz😂😂😂😂
huysuz__ umrumdadegil öyle gerçekten nasip.. en hazır olduğun anda gelsin inşallah sağlıkla bereketle ❤️