Fatmanur12345 Kur bende akıntı yok olmadı da 27 temmuzda öylesine verdiğim kanda hamileliğimi öğrendim hayla akıntı yok
Anonimanonim Kur benimde bat 11 bende de akıntı yok. İki gündür sabırsızlığımdan test yapıyorum negatif.
Mervekorkmzz Kur normalde adetten önce çok akıntm olurdu ama gebe olduğum ay kupkuruydu akıntı hiç yoktu
Kur Fatmanur12345 aaa ilk kez sizden duyuyorum şuan bana Umurt oldunuz 🥹 inşallah bende hamileyimdir o kadar çok dua ediyorum ki
Fatmanur12345 Kur gebeliğimi öğrendikten sonrada olmadı öncesinde de olmadı oysa bir buçuk yıl gebelik bekliyorduk akintisiz gebelik olmaz diyordum felan ama hiç olmadı bende insallah sizde hamilesinizdir
Fatmanur12345 Anonimanonim askm testlere güvenme teslimden 5 gün önce negatifti regl günüm gölge gibi çıktı belli değilde bir gün gecikince beta 9 çıktı sonrasında bir gün arayla 31 oldu
Kur Anonimanonim bende kendimi zor tutuyorum canım yaptım yapıcam 😂 ama negatif çıkar diye de korkuyorum
Anonimanonim Kur ben adet olana kadar yapıcam🤣 yapmayınca daha hep aklımda. Negatif çıkarsa da çıkar alıstım zaten hep negatif görmeye.
Kur Anonimanonim hahahah o da doğru da hamilelik testleri almış başını gitmiş artimed mi ne aldım 70 tl teki
Anonimanonim Kur ben bayadır denediğim için önceden uygun fiyata almıs olduklarım var ondan böyle kolayca yapıyorum yoksa vallahi bende durmadan yenisini alamam günüm gelmeden veya yaklaşmadan
Kur Feniks valla sizler sayesinde öğreniyorum akıntısız olabileceğini sağol canım sağlıkla al bebeğini kucağına 🌸
Eda1254 Kur o hamilelikle alakalı değil diye biliyorum o akıntı kadınlarda geneldexe olan bı durum bazen gebeliğin sonlarında iltihap olarak yoğun şekilde görülür
Kur Eda1254 bir kere düşük yaptım canım o hamileliğimde benden baya akıntı gelmişti olmazdı normalde de ondan sordum bende